HNK Mostar novu sezonu otvorit će predstavom ‘Chick lit’ u režiji Tanje Miletić – Oručević

Nikola Vučić
Autor/ica 9.9.2013. u 11:06

HNK Mostar novu sezonu otvorit će predstavom ‘Chick lit’ u režiji Tanje Miletić – Oručević

Danas je povodom početka priprema za novu predstavu “Chick lit” u Hrvatskom narodnom kazalištu Mostar održana tiskovna konferencija na kojoj su istaknute pojedinosti o budućem načinu rada, kao i samom tekstu hrvatskog autora Damira Šodana, koji je na natječaju za najbolji dramski tekst u Hrvatskoj 2011. proglašen najboljim.

Novinarima su se obratili v.d. ravnatelja Ivan Vukoja, v.d. umjetničkog savjetnika Dragan Komadina te redateljica spomenute predstave Tanja Miletić-Oručević.

Moram izraziti veliko zadovoljstvo što je do ove suradnje došlo. Drago mi je što ću imati mogućnost raditi ovu predstavu u HNK Mostar i što se nalazim u ovakvoj situaciji koja mi daje puno veselja i optimizma jer imam apsolutni osjećaj da počinjemo projekt s grupom zanimljivih i bliskih suradnika, no prije svega pametnih ljudi s kojima vrlo lako pronalazimo zajednički jezik – istaknula je dr. Tanja Miletić-Oručević, redateljica predstave “Chick lit”.

Osim glumaca Hrvatskog narodnog kazališta Mostar, u ovoj predstavi će sudjelovati i kolege glumci iz drugih kulturnih institucija s područja Mostara kao što su Narodno pozorište Mostar i Pozorište lutaka Mostar.

U predstavi igraju: Jelena Kordić Kuret, Robert Pehar, Velimir Njirić Pšeničnik, Miro Barnjak, Nikolina Marić, Nedžad Maksumić, Diana Ondelj-Maksumić, Igor Vidačković, Saša Oručević, Emir Spahić, Ivo Krešić, Angela Bulum i Ivan Skoko

Iz HNK Mostar premijeru nove predstave najavljuju za dva mjeseca.

Nikola Vučić

 

 

Nikola Vučić
Autor/ica 9.9.2013. u 11:06