9 poza za savršen ženski užitak

tačno.net
Autor 15.1.2013. u 21:33

9 poza za savršen ženski užitak

Uzmite stvari u svoje ruke te sebi i partneru priuštite uzbudljive i vruće noći (ili dane)

Vi s lakoćom žonglirate između posla, kuće i obitelji. Vi ste alfa ženka i ponosni ste na to. Zašto onda kontrolu ne biste preuzeli i u spavaćoj sobi?Ako ste obično osoba koja će partneru na poziv za seks reći “možda sutra” ili “kasnije” ili koja rijetko napravi prvi korak, onda će vaš nov način razmišljanja koju uključuje iniciranje seksa – biti veoma uzbudljiv vašem partneru, jer ništa ne govori koliko vam je stalo do njega nego kada ga s požudnim pogledom odvučete u spavaću sobu. Tada se i on osjeća poželjnim i voljenim.Kako mu reći što želite

Pokažite mu. Muški je ego prilično osjetljiv kad je seks u pitanju. Zato uvijek počnite s pozitivnim stvarima, odnosno s onim što on radi “ooo, tako dobro”, a zatim mu usmjeravajući mu ruke ili zavodljivo šapćući dajte do znanja što biste još željeli da vam radi, gdje da vas dodiruje i kako. I ponovo završite s pozitivnim – govoreći mu koliko ste uživali u svemu što vam je radio, posebno u ovim “novim” stvarima. Muškarcima treba potvrda i pozitivna povratna informacija. Često su naše samopouzdanje i požuda najseksi stvar koju možete “odjenuti” u krevet.

Kako biti agresivnija u krevetu

Zamijenite uloge u krevetu kako biste povećali zadovoljstvo za oboje. Ako ste alfa ženka u poslu (i uspješniji od njega po pitanju posla i zarađivanja), važno je da mu dozvolite da on bude alfa u vašoj kući i spavaćoj sobi – ili da on barem misli da to jest.

Za bolji seks možete mu predložiti da ponekad ipak zamijenite uloge – pa ste vi ta koji vodi glavnu riječ. Ako na taj način malo uzdrmate stvari, imate puno veće šanse ponovo probuditi strast koju ste dijelili u početku vaše veze.

U novim, friškim vezama, spontanost, uvijek prisutni “ne mogu skinuti ruke s tebe” i “želim te sad i odmah”, vruće cijelonoćne seks seanse pune znatiželje, gladi i otkrivanja jedno drugog prirodno su ugrađeni u vaš seksualni život. No, s vremenom svi mi upadamo u obrazac istih navika i pomalo dosadne ugode. Zato je važno povremeno mijenjati rutinu i pristupiti seksu kao avanturi i prilici da otkrijete i iskusite nešto novo – novu pozu, nove osjete i načine kako dodirujete jedno drugo.

Kako to napraviti? Razmislite o tome zbog čega vam je privlačan – i zapamtite da kad se vi osjećate dobro, i on će se osjećati dobro.

Ponovo pogledajte njegovo tijelo. Poljubite ga na novi način i pronađite mjesto na njegovom tijelu koje još nikada niste poljubili. Potaknite i njega da to učini vama. Staviti muziku i za njega otplešite seksi ples, ili od njega zatražite da to učini za vas. Zajedno pogledajte erotski film i pričajte o tome što vas uzbuđuje i pali. Onda sve to isprobajte u krevetu. Muški zaista žele znati kako vas zadovoljiti. Njihovom egu godi kada vas dovedu do orgazma. Tada se on osjeća snažnije i uspješnije.

Sva svim ovim na umu, isprobajte ovih devet poza – savršenih za ženski užitak. Osjećat ćete se kao kraljica, a možda i doživite najbolji orgazam svog života!1. Modificirana misionarska poza
Praktički svaka klasična poza može se prilagoditi tako da vam bude uzbudljiva i zanimljiva.  Sve što morate imati je želju da otkrijete vlastito zadovoljstvo isprobavajući nove verzije dobrih i iskušanih starih stvari/poza. Ako podignete noge i stopala položite na njegovu stražnjicu će približiti vaš klitoris njegovoj stidnoj kosti (odnosno, intenzivnije će se “trljati”). Ili možete podići noge što više – što više ih dignete to je dublja penetracija u prednji zid vaše vagine, mjesta gdje se nalazi G-točka. Tako ćete i vi imati više kontrole u ovoj pozi.2. Dubok stražnji ulaz
Druga najpopularnija poza među parovima također se može prilagoditi da iz nje izvučete najviše što možete. Legnite na trbuh, stavite jastuk ispod zdjelice. On nek lagano legne na vas – ovo će produbiti kut penetracije i jače stimulirati G-točku i klitoris – istovremeno!

3. Žlice
Ova mazna poza slovi kao pomalo dosadnjikava. Kako bi postala uzbudljivija, on dok vas obrađuje straga (oboje ležite na boku) neka se prstima poigra s vašim klitorisom. Ili posegnite za vibratorom – i sami se dodatno pobrinite za sebe. Ako čvrsto stisnete bedra – oboma ćete pojačati osjete i užitak.

4. Yab yum
Ovo je klasična poza tantričnog seksa. U klasičnoj verziji muškarac sjedi prekriženih nogu i uspravnih leđa. Žena sjedi na njemu, licem u lice, s nogama savijenim iza njegovih leđa. Ako vam je taj položaj (odnosno njemu) neudoban – promijenite ga tako da mu olakšate posao – neka sjedne na rub kreveta i spusti noge dolje. Ovo je veoma intimna poza jer su vam tijela poravnana i veoma blizu. Ovo je odlično za seks pun romantike i za mijenjanje između pokreta u seksu i samo grljenja ili ljubljenja. Mnogim ženama je ovo najefikasnija poza za stimulaciju G-točke i postizanje nevjerojatnih orgazama.

5. Kali Asana
Ovo je poznata poza s ženom gore. To je u stvari, polu – čućeći stav u kojem žena ima kontrolu. Međutim postoji mnogo načina kako pormijeniti osjete u ovoj pozi –  čućeći, klečeći, držeći tijelo uspravno, nagnuta unaprijed ili unatrag, klečeći s jednom nogom dok je druga stopalom na krevetu… I vrste pokreta su različite – ljuljanje, trljanje, skakanje – i sve to će pridonijeti različitosti. Ova poza vam omogućuje kontrolu ritma i dubine penetracije. Za mnoge žene ona omogućava direktnu klitoralnu stimulaciju – što dovodi do lakšeg orgazma.

6. Obrnuta kaubojka
Ovo je varijacija Kali Asana poze, dakle na njemu ste samo ste mu okrenuti leđima. Sve ostalo navedeno gore jednako vrijedi. Odlična je ako imate ogledalo u koje se možete gledati, što će vam dati jasan pogled na genitalno područje dok vodite ljubav – nešto što nije lako u većini poza. To je također poza u kojoj se možete lako rukama dodatno zadovoljavati. Kut penetracije dat će i vama i vašem partneru nove osjete, zato nije niti čudno što je upravo ova poza među omiljenima i za muškarce i žene.

7. Samo uspravno
U ovoj pozi muškarac se oslanja na zid, a žena je na njemu i namješta se za penetraciju – ovo je lakše s jednom podignutom nogom. On može držati njenu nogu i obgrliti je oko struka (i tako je stisnuti k sebi) drugom rukom. Ako se ona zatim izvije leđima unatrag približit će svoju zdjelicu njegovoj, a on je lakše može ljubiti ili grickati po grudima. Za ovu pozu potrebno je dosta snage i izdržljivosti, a potrebno je i uskladiti visine. Ako je muškarac viši – neka raširi noge i tako se spusti. Ili ako je dovoljno snažan, može je i podignuti.

8. Naslonjač
Ovo je neobična varijacija poze gdje je žena gore. Iz uobičajene poze gdje je žena gore  (licem u lice s muškarcem) muškarac se diže u sjedeći položaj. Žena stavlja svoje noge na njegova ramena i polako se nagne unatrag oslanjajući se iza na ruke. Ovo je jedna od kreativnijih poza koje će oboma biti veoma zanimljiva jednom kad uhvatite zajednički ritam. U ovoj pozi žena također ima puno utjecaja na ritam i dubinu penetracije.

9. Vatreno bedro
Ovo  je varijacija obrnute kaubojke. Ovo je zabavan, zanimljiv način kako dodatno začiniti uobičajenu pozu. Što je tu drugačije? Njemu je jedna noga ispružena, a druga savijena (sa stopalom na krevetu). Vi ga zajašite, ali pomalo bočno. Odnosno zajašite njegovu savijenu nogu tako da vam trbuh dodiruje njegovo koljeno (dakle jedna vaša noga je s njegove vanjske strane, a druga s unutarnje i ispod ove ispružene noge). Sve ostalo je isto – kontrola je u vašim rukama. Ekstra užitak pružat će vam mogućnost da područje klitorisa trljate o njegovu

tačno.net
Autor 15.1.2013. u 21:33