Ancelotti: Pjanić je igrač za Barcelonu!

tačno.net
Autor/ica 24.11.2015. u 10:34

Ancelotti: Pjanić je igrač za Barcelonu!

Carlo Ancelotti kaže da vjerojatni povratak Lionela Messija u početnu postavu Barcelone nije dobra vijest za Romu, a Neymar i Luis Suarez uz njega će biti još učinkovitiji.

Messi je ozlijedio koljeno u ligaškoj utakmici protiv Las Palmasa 26. rujna, pa se pojavio strah da bi se Katalonci mogli mučiti bez svoje desetke. No, Neymar i Suarez zablistali su, zabili 11 golova u 11 utakmica bez Messija, pa se čak povela rasprava jesu li i bolji bez Lea!

Ancelotti, međutim, kaže da će spremni Messi samo učiniti Barcu jačom. Jer ipak je on bio ključni čovjek lanjske trostruke krune.

“Messijev povratak nije dobra vijest za Romu,” rekao je talijanski trener za Goal.

“Istina je da Suarezu i Neymaru ide dobro, ali Barca je s Messijem nešto drugo. On donosi golove, kvalitetu… sve! Daje i entuzijazam suigračima, koji znaju da uza se imaju igrača koji je sposoban otključati svaku utakmicu u svakom trenutku.”

“Očito je bolje igrati protiv Barce bez njega. Messijevo prisustvo samo će umanjiti medijski interes za Neymara i Suareza, ali na terenu neće biti manje važni. Imali su sjajan završetak sezone, pronašli su kemiju i donijeli trofeje. I ni Neymar ni Suarez ne muče se baš kad nema Messija.”

Unatoč divljenju Barceloni, Ancelotti vjeruje da Roma može iznenaditi Enriqueovu družinu.

“Roma je u domaćoj utakmici pokazala da se može i ohrabrena je s tih 1:1. Naravno da će se morati dobro braniti jer protiv ove Barcelone iznad svega morate se dobro braniti.”

“Pjanić je najbliži stilu igrača kakve Barcelona uzima, ali mislim i da bi se, primjerice, De Rossi dobro snašao na poziciji Sergija Busquetsa. Salah je kvalitetno krilo, no naravno da ne može zamijeniti Messija, Neymara i Suareza.”

“Iako je Barcelona već praktički prošla, Roma ne može računati na popust jer Barcelona igra kod kuće, pred 90.000 ljudi koji će zahtijevati da njihova momčad igra dobro i pobijedi.”

sport.ba

tačno.net
Autor/ica 24.11.2015. u 10:34