Barcelona slavi! Messi zabio dva gola i poručio protivnicima: Vratio sam se!

tačno.net
Autor/ica 9.1.2014. u 09:39

Barcelona slavi! Messi zabio dva gola i poručio protivnicima: Vratio sam se!

Lionel Messi vratio se na nogometne terena nakon dva mjeseca pauze, a u povratničkoj utakmici zabio je dva gola Getafeu! Trener Barce Gerardo Martino dao mu je pola sata igre u prvoj utakmici osmine finala španjolskog Kupa kralja, a Messi je tih pola sata iskoristio maksimalno. Argentinac je ušao u 64. minuti, a golove je postigao u 90. minuti i u sudačkoj nadoknadi.

Barcelona je u konačnici slavila s uvjerljivih 4:0. Osim Messija, dva gola postigao je i Cesc Fabregas. Ovo je, inače, odlična najava za ono što nas očekuje za dva dana, 11. siječnja, kada Barcelona gostuje u Madridu kod Atletica. Momčad Diega Simeonea nakon 18. kola u Primeri ima isti broj bodova kao i Barca, kojoj se vratila najveća zvijezda.

Messi: Barca je i bez mene bila impresivna

Godina 2014. odlično je započela za Lionela Messija. Argentinac se uspješno oporavio od ozljede i nakon dva mjeseca pauze zabio je sirotom Getafeu dva komada. Ova odlična vijest za navijače Barcelone dolazi svega dva dana uoči velikog derbija u Madridu protiv Atletica.

“Presretan sam! Tijekom ove pauze družio sam se s obitelji i prijateljima u Argentini, pobjegao sam od svega. Međutim, sada sam se vratio, spreman sam i uzbuđen. Želim da ovo bude odlična godina”, poručio je Messi, koji još uvijek ne zna hoće li krenuti od prve minute protiv Atletica.

“Pričat ću s Tatom, on će odlučiti. Pazite, nitko nije nezamjenjiv. Gledao sam kako igramo kad mene nema i moram priznati da je Barca bila impresivna. Nije bitno tko igra, svi su spremni za najteže izazove”, rekao je Messi.

“Pred nama je drugi dio sezone, pet teških mjeseci. Imamo cilj i vjerujem da ćemo ga ispuniti. Borit ćemo se za ovaj klub, a onda na red dolazi Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Međutim, kasnije ću razmišljati o tome”, za kraj će.

index.hr

tačno.net
Autor/ica 9.1.2014. u 09:39