Basler Heynckesu: Izbaci Robbena iz sastava

Autor/ica 7.2.2012. u 15:59

Basler Heynckesu: Izbaci Robbena iz sastava

Nekadašnji veznjak Bayerna Mario Basler u svojoj kolumni za Sport1 tvrdi da momčad iz Münchena puno bolje funkcionira bez Arjena Robbena u sastavu.

Nizozemski reprezentativac zbog ozljede je propustio prvi dio prvenstva u Bundesligi kojeg je Bayern završio na prvom mjestu. U nastavku je Robben stalni član prve momčadi, ali Bavarci su u tri utakmice upisali po pobjedu, remi i poraz, te prepustili vodeće mjesto ljestvice braniteljima naslova Borussiji iz Dortmunda.

‘Meni je stvar postala kristalno jasna nakon remija u Hamburgu. Robben mora biti izbačen iz prve momčadi Bayerna. Uoči zimske pauze, dok ga nije bilo, igrali su sjajno. Sad kad se vratio radi stalno istu stvar. Uzme loptu, krene u sredinu i potom ili šutira ili izgubi loptu. Vrijeme je da mu netko kaže da se bez obzira na status zvijezde mora više podrediti momčadi. Ako ovako nastavi, Bayern bi mogao na kraju biti drugi ili čak treći, a to bi bio vrlo loš rezultat za ovakvu momčad’, kritički je napisao Basler koji je pronašao još dva problema u sastavu bavarskog kluba, a zovu se Toni Kroos Thomas Müller.

‘Govorim ovo jer je očito da Bayern ne funkcionira dobro. Toni Kroos nije pravi središnji vezni, a Thomas Müller u nastavku natjecanja djeluje potpuno izgubljeno’, zaključio je Basler.



t-portal

Autor/ica 7.2.2012. u 15:59