Benitez: “Nisam sumnjao u Torresa, a sada zrači samopouzdanjem”

tačno.net
Autor/ica 5.4.2013. u 09:50

Benitez: “Nisam sumnjao u Torresa, a sada zrači samopouzdanjem”

Chelsea je stekao dva pogotka prednosti nad Rubinom iz Kazana, a najviše se poslije utakmice na Stamford Bridgeu pričalo o dvostrukom strijelcu, Fernandu Torresu…

 Momčad Rafaela Beniteza pobijedila je goste iz Rusije rezultatom 3:1 te je tako napravila prvi korak prema plasmanu u polufinale Europske lige. Španjolski trener zna da Rubinu neće biti lako uzvratu, makar neće ni Chelseaju.

“Rubin mora zabiti dva pogotka u Moskvi i može proći ako mi ne zabijemo ništa. Međutim, uvjeren sam da možemo i zabiti u uzvratu i proći u polufinale”, rekao je.

“Zadovoljan sam, iako ne u potpunosti. Primili smo pogodak kada smo kontrolirali utakmicu, a mislim da je jedanaesterac dosuđen prestrogo. Nisam dobro vidio taj trenutak, ali frustrirao me sudac, koliko god on bio dio utakmice”, dodao je Benitez.

Dva je pogotka za Engleze postigao osporavani Fernando Torres, a Benitez sada očekuje još bolje partije od svog napadača.

“Drago mi je zbog Torresa, on dobro radi na treninzima i uvijek daje svoj doprinos momčadi na terenu. Siguran sam da će zabijati i više jer se dobro osjeća. Napadači moraju zabijati i bit će samopouzdani. Nisam sumnjao u Torresa, a sada iz svakog dodavanja zrači samopouzdanjem”, izjavio je.

 

sportnet.hr

 

tačno.net
Autor/ica 5.4.2013. u 09:50