Bonucci: “U Napulju igramo najvažniju utakmicu sezone, idemo na pobjedu”

tačno.net
Autor/ica 27.2.2013. u 09:01

Bonucci: “U Napulju igramo najvažniju utakmicu sezone, idemo na pobjedu”

U petak 27. kolo talijanskog nogometnog prvenstva otvaraju Napoli i Juventus. To je ujedno i derbi lige pošto će drugoplasirani ugostiti lidera, a Bonucci smatra kako je to Juventusu najvažnija utakmica u dosadašnjem dijelu sezone.

Nogometaši Stare dame prošlog su vikenda povećali svoju prednost na vrhu talijanskog prvenstva ispred Napolija. Bianconeri su svladali Sienu, dok je Napoli odigrao samo neriješeno s Udineseom. Time je pao u zaostatak od šest bodova za protivnikom kojeg će već u petak ugostiti na svom stadionu.

Jedan od standardnih u zadnjoj liniji Juventusa uz Barzaglija i Chiellinija je Leonardo Bonucci koji očekuje da njegova momčad s pobjedama nastavi i u Napulju. Smatra da je taj dvoboj dosad najvažniji Staroj dami u aktualnoj sezoni.

“Bilo je dosta bitno pobijediti Sienu u zadnjoj utakmici. Sada imamo šest bodova više od Napolija i to će nam dati više samopouzdanja uoči puta na San Paolo. U Napulju igramo najvažniju utakmicu sezone, a cilj nam je pobijediti”, rekao je.

Momčad Antonija Contea u posljednje je vrijeme nanizala nekoliko vrlo dobrih rezultata. Pobijedili su Celtic u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Glasgowu i vrlo su blizu prolaska, a u domaćem prvenstvu imaju samo četiri poraza u 26 utakmica.

 

sportnet.hr

tačno.net
Autor/ica 27.2.2013. u 09:01