De Rossi ljut na Balotellija: Ne trebaju nam Panini likovi

tačno.net
Autor/ica 25.6.2014. u 10:19

De Rossi ljut na Balotellija: Ne trebaju nam Panini likovi

Sve veći raskol u italijanskoj svlačionici, Daniele de Rossi se naljutio na Marija Balotellija.

Italijanski fudbaler Danjele De Rossi kritikovao je danas svog saigrača iz reprezentacije Marija Balotellija, navodeći da su tom timu za budućnost potrebni pravi ljudi.

“Sigurno je bilo komponenata koje su uticale na rezultat, poput velike toplote ili suđenja, ali ovaj debakl ne smijemo da vezujemo za te stvari. Moramo brzo ovo da zaboravimo”, rekao je De Rossi italijanskim medijima.

Italija je izgubila od Urugvaja sa 1:0 u direktnom duelu za plasman iz grupne faze u osminu finala Svjetskog prvenstva.

“Trebalo bi dobro da zapamtimo šta je pošlo naopako i ponovo počnemo sa pravim ljudima. Treba nam pravi čovjek, a ne Panini sličice ili likovi. Te stvari nisu od koristi reprezentaciji”, istakao je De Rossi.

Podsjetimo, Balotelli je uoči Svjetskog prvenstva objavio fotografiju albuma “Panini” u koji je zalijepio samo sličice na kojima je on.

Selektor Cezare Prandelli obajvio je poslije utakmice da je podnio ostavku, a u po povratku sa konferencije za novinare u svlačionici su ga sačekali svi reprezentativci, osim Balotellija koji je sam otišao do klupskog autobusa.

Baloteli je zamenjen na poluvremenu susreta sa Urugvajem, jer selektor nije želeo da rizikuje da napadač Milana dobije drugi žuti karton.

sport.ba

tačno.net
Autor/ica 25.6.2014. u 10:19