Halid Bešlić pred koncert u Kaunasu: Zmajevi mogu usrećiti narod kao niko!

tačno.net
Autor/ica 3.10.2013. u 11:13

Halid Bešlić pred koncert u Kaunasu: Zmajevi mogu usrećiti narod kao niko!

Pred našom reprezentacijom još su dvije utakmice do historijskog uspjeha bh. sporta i cjelokupne naše države – plasmana na Svjetsko prvenstvo u fudbalu.

Zmajevi pred sobom imaju iskušenja u Zenici i Kaunasu gdje moraju pobijediti selekcije Lihtenštajna i Litvanije. Protivnici su objektivno slabiji od nas, ali opuštanja nema, jer je fudbal sport u kojemu nikada ništa nije potpuno predvidivo. Za utakmicu u Zenici ulaznice su rasprodate, dok se u Kaunasu očekuje dolazak više od 8.000 Bosanaca i Hercegovaca. Nakon utakmice svi se nadaju velikom slavlju i proslavi plasmana u Brazil!

U Litvaniji osim utakmice naše reprezentacije pažnju navijača najviše je privukao koncert Halida Bešlića koji će biti održan u Kaunasu poslije meča naših Zmajeva.

– Naš narod i naša država odavno čeka da se desi nešto lijepo na velikom nivou, a plasman naše reprezentacije na svjetsko prvenstvo bio bi upravo jedan takav događaj koji bi uljepšao živote svim Bosancima i Hercegovcima. – kaže Halid Bešlić.

– Pratim redovno reprezentaciju i velika mi je čast da će upravo moj koncert u Kaunasu vjerovatno biti dernek na kojem ćemo svi zajedno proslaviti njihov uspjeh. Želim im da zadrže koncentraciju, pobjede Lihtenštaj i Litvaniju i usreće ovaj narod kako još to niko nije do sada uspio. Ja ne mogu sa njima na teren, ali obećavam da ću svoj dio posla uraditi na najbolji način. – poručio je Bešlić.

(Reprezentacija.ba)

tačno.net
Autor/ica 3.10.2013. u 11:13