Halilhodžić: Volio bih da bude 4:0

Najava velikog derbija je odlična, oba trenera najavljuju pohod na pobjedu, pa bi gledatelji napokon mogli uživati u nogometu. No, tako su se najavljivale brojne utakmice Dinama i Hajduka a na terenu se vidjelo samo 'mučenje'

Najava velikog derbija je odlična, oba trenera najavljuju pohod na pobjedu, pa bi gledatelji napokon mogli uživati u nogometu. No, tako su se najavljivale brojne utakmice Dinama i Hajduka a na terenu se vidjelo samo ‘mučenje’

U subotu od 20.10 sati, na derutnom maksimirskom travnjaku igra se najveći hrvatski derbi, između Dinama i Hajduka. Derbi je to koji bi mogao dati novog prvaka, ali i dodatno zakomplicirati borbu za vrh, a ono što ohrabruje jest da oba trenera najavljuju pobjedu. Dinamo trener, u svom poznatom stilu, čak i uvjerljivu.

‘Bit će teška utakmica, svi su ‘našpanani’. Naravno, svaka pobjeda je dobrodošla, ali ja bih volio da bude što efikasnija’, rekao je Halilhodžić, uz dodatak da su ipak najvažnija tri boda a do njih se može i s 1:0.

‘Naravno da bi, iako, ja bih volio da bude 4:0 za nas’.

Pred novinarima u Maksimirskoj pojavio se Fatos Beqiraj, kojeg je u četvrtak spomenuo i Hajdukov stoper Hrvoje Vejić.

‘Pročitao sam što je rekao, ali ja nisam rekao da ću im zabiti. To bihnaravno volio, ali želio bih da tek nakon utakmice Vejić ne može spavati zbog mene. No nije važno tko zabije, neka zabije i Kelava, samo da Dinamo pobijedi’, objasnio je Beqiraj, a prenose  24sata.

‘Kakav Kelava?! Ti ga zabij. Tko će Kelavu dočekati? Pa morali bi igrati 100 godina da on zabije’, ubacio se trener Halilhodžić i potrvdio da ‘modri’ u dorbom raspoloženju dočekuju subotnji derbi.

tportal.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
VIŠE IZ KATEGORIJE
VEZANI ČLANCI