JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV – VELEŽ, MOSTAR!!!

tačno.net
Autor/ica 8.2.2014. u 15:22

JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV – VELEŽ, MOSTAR!!!

Dragi nasi rođeni, poštovatelji i simpatizeri Veleža iz cijelog svijeta, dok naš grad i njegovo stanovništvo prolazi kroz težak i neizvjestan period – dozvolite da vas obradujemo lijepim vijestima!!!

Naime, kao što i možete da vidite na slikama, akcija pomoći omladinskom pogonu Veleža je više nego uspješno realizirana. Sva dijeca omladinskog pogona, kao i treneri omladinskog pogona su dobili trenerke, koje su danas i podijeljene uz malo slavlje.

Znaci, tacno 100 trenerki je urađeno, poslano, primljeno i podijeljeno svima uz veliku sreću sve dijece i omladinaca.

U našoj akciji smo naišli na dosta razumijevanja i podrške od građana Mostara, uprave F.K. Velež, kao i stručnog štaba sa prvim timom, ali isto tako i medija širom BiH.

Isto tako je bilo i onih koji su sumnjali u nas, u našu snagu i ljubav prema našem jedinom klubu, našoj prvoj i viječnoj ljubavi i veliko im hvala na tome, jer su nam samo dali još više snage i elana za uspijeh!!!

Ovu akciju su osmislili, omogućili i realizovali Denijal Behram i Sannjin Pala za Holandiju i donji dio Evrope, Adam Ramic i Hakija Curic za Austriju i donji dio Evrope, Edino Edo Imamovic i Enis Muminovic Muma za Ameriku i Australiju, te Mili Brkan i ja za Skandinaviju.

Važno je da se naglasi da je moto akcije bio “Sami ne možemo ništa – zajedno sve!!!”, što je rezultiralo u velkkom broju donacija Mostaraca iz cijelog svijeta, ali i ostalih Hercegovaca i Bosanaca, različitih vjera i sudbina, ali velike ljubavi i poštovanja prema Veležu i djeci, koja su naša budućnost!

OVIM PUTEM VAM SE SVIMA ZAHVALJUJEM U IME NAS ORGANIZATORA, U IME GRUPE “ROĐENIM ZA ROĐENDAN”, KAO I U SVOJE VLASTITO!!!

Ova akcija je završena, međutim želim da napomenem da se borba da se Velež vrati u vrh BiH i evropskog fudbala nastavlja novom akcijom o kojoj ćete više informacija dobiti već za par dana na grupi “Rodjenim za rodjendan”…

JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV – VELEŽ, MOSTAR!!!

Uz dužno poštovanje,

vaš Arnad Omanovic.

 

 

 

 

tačno.net
Autor/ica 8.2.2014. u 15:22