Mamić će se izvuči samo sa novčanom kaznom!

tačno.net
Autor/ica 12.4.2013. u 07:29

Mamić će se izvuči samo sa novčanom kaznom!

 

Disciplinska komisija HNS-a jučer je na dnevnom redu imala slučaj Zdravka Mamića. Predsjednik Tin Dolički i suradnici nisu se ranije mogli pozabaviti s verbalnim prijestupom izvršnog predsjednika Dinama i člana IO HNS-a budući da je prijava protiv njega napravljena tek 8. travnja, a potpisao ju je Damir Vrbanović.

 U njoj ga Kuća nogometa tereti na kršenje Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika.

Tin Dolički nam je kazao:

Čim to stigne, a vjerujem da će brzo, upriličit ćemo raspravu pred Disciplinskom komisijom i donijeti odluku.Kako će HNS sankcionirati Mamića? Prema informacijama koje imamo iz Rusanove bit će to novčana kazna. Dakle, neće ga suspendirati na tri mjeseca, šest, godinu ili više… Mamić će za uvrede i optužbe na račun ministra Željka Jovanovića platili u kunama i ostat će član IO HNS-a.

– Ne znam hoće li biti i novčana kazna. To će se vidjeti na sjedinici Disciplinske komisije – kazao je Dolički.

Najveća financijska “globa” koju je dosad izrekla Disciplinska komisija u ovom sazivu bila je baš Zdravku Mamiću. Radilo se o 25.000 kuna koje je podmirio zbog vrijeđanja Igora Štimca za Izbornoj skupštini HNS-a 17. prosinca 2010. godine. Sjećate se “Nećeš razbojniče…”. I ovom prilikom bi to moglo biti negdje u tim okvirima. Tako će, što se tiče nogometnih foruma, biti okončana ta, prije mjesec dana zvučna priča. U svakom slučaju povoljno za Zdravka Mamića. Ne prirede li “disciplinci” kakvo iznenađenje.

 

jutarnji.hr

tačno.net
Autor/ica 12.4.2013. u 07:29