Naši reprezentativci odradili prvi trening, pošteđen Hasagić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je danas prvi trening u Hrasnici, četiri dana uoči kvalifikacijske utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo 2012, protiv Rumunije u Zenici.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je danas prvi trening u Hrasnici, četiri dana uoči kvalifikacijske utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo 2012, protiv Rumunije  u Zenici.

Svi reprezentativci, osim golmana Kenana Hasagića koji je pošteđen, radili su punim intenzitetom i maksimalno skoncentrisani spremni dočekuju meč. Nadaju se da će negativna tradicija koju naša selekcija ima protiv Rumunije biti prekinuta te da će selektoro Safet Sušić sa igračima popraviti loš bilans i uspjeti pobijediti.

Drugi dio treninga protekao je u odmjeravanju snaga dvije ekipe, A i B tima, s pretpostavkom da će igrači koji su bili dio A tima najvjerovatnije početi susret na Bilinom polju.

U A timu su bili: Ibrahim Šehić, Adnan Mravac, Mensur Mujdža, Emir Spahić, Senad Lulić, Elvir Rahimić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Vedad Ibišević i Edin Džeko, s tim da bi u Zenici na golu trebao stajati Kenan Hasagić, koji će prema najavama biti spreman do utakmice.

Reprezentativci će  i sutra trenirati u Hrasnici sa početkom u  11 sati, dok će četvrtak i petak termini treninga biti pomjereni za 16:30 sati.

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
VIŠE IZ KATEGORIJE
VEZANI ČLANCI