Navijači poručili Mamiću: Ti si pljuvačka u lice svakom Zagrepčaninu, tvoj klub sramoti Hrvatsku u Europi!

tačno.net
Autor/ica 4.10.2013. u 12:11

Navijači poručili Mamiću: Ti si pljuvačka u lice svakom Zagrepčaninu, tvoj klub sramoti Hrvatsku u Europi!

Klub Zdravka Mamić poznatiji kao Dinamo sinoć je teško stradao na gostovanju u Sofiji kod Ludogoreca. Mamićev klub kontinuirano se sramoti u Europi već nekoliko godina, a čitatelji Indexa u komentarima su objasnili što misle o famoznom atomskom Dinamu, kojeg je stvorio i za kojeg je najodgovorniji Zdravko Mamić.

“Dinamo je postao pravi luzerski klub s luzerskim mentalitetom bez strasti, volje, želje, htijenja, ambicije, ideje. Ovaj se Dinamo više ne može identificirati sa Zagrebom, državom i navijačima. Za sve je to kriv Mamić i zato mora otići! Do ove sezone spašavali su ga “rezultati” i “financije”, a sad su pale maske i car je ostao gol. Ako se to ne dogodi jedini i apsolutni krivci bit će navijači i BBB jer nisu u stanju napraviti ništa drugo osim sramotiti državu i grad. Kad trebaju spasiti klub od gube onda nemaju rješenja”, samo je jedan od komentara na Indexovom forumu.

“…Mamić je pljuvačka u lice svakom Zagrepčaninu. On ne smije otići, njega treba potjerati i pritom ga toliko izgađati kamenjem da se više ni u županiju ne usudi vratiti”.

“Smeće jedno, dosta je bilo! Kaj si napravio od našeg kluba, sad se umjesto Reala i Lyona s nama sprdaju Čornomorec i Ludogorec! Prodao i otjerao sve kaj valja, a doveo polovne igrače koje nitko nije htio. I onda naivcima mažeš oči svojim lažima i prevarama. “Najjači atomski Dinamo ikad”?! Jebi se Mamiću, odlazi! Kako te nije sram?!”

“Mamiću, odlazi više! Otjerao si navijače! Maksimir, koji je nekad bio poznat po gromoglasnom navijanju, pretvorio si u svoj privatni ured, gdje se na tribinama skupljaju tvoji kućni prijatelji, plaćeni novinari i ostali kriminalci s kojima dijeliš svoju “pošteno” zarađenu lovu…”

“Nije problem što je Mamić sjebao Dinamo, problem je što je Mamić sjebao i hrvatsku repku. Samo niste još toga svjesni.”

Čitatelji su i na Indexovoj stranici na Facebooku poručili što misle o Mamićevom klubu.

“Mamića je strah da Bad Blue Boysi ne izbace Dinamo iz Europe, a on će ga sam izbaciti. Ne samo da je popljuvao nas navijače Dinama, nego i cijeli hrvatski narod. Mislim da je najbolje da BBB-i izbace Dinamo iz Europe, nego da se i dalje sramotimo”, napisao je Damir Drvarić.

“U Dinamu mora doći do drastične promjene, mislim na vodstvo i upravu kluba. Da sam igrač, bilo bi me stid igrati u takvom klubu”, smatra Tomo Hamp.

“Bitno je da su svi redom reprezentativci. Od Sammira, Pivarića, Ademija, pa sve do njihove rezerve Halilovića. A iz Rijeke koja ravnopravno igra protiv jakog španjolskog prvoligaša niti jedan neće prismrditi reprezentaciji”, ogorčen je Sanjin Lončarić.

“Dinamu bi možda trebalo trajno zabraniti nastupanje u Europi, jer samo sramoti ugled hrvatskog sporta”, napisao je Krešimir Bošković.

index.hr

tačno.net
Autor/ica 4.10.2013. u 12:11