Nikica Jelavić želi u Liverpul

Autor/ica 20.1.2012. u 20:30

Nikica Jelavić želi u Liverpul

Informacija da je engleski nogometni drugoligaš West Ham, klub iz istočnog Londona, ponudio šest milijuna funti za napadača Rangersa Nikicu Jelavića brzo se proširila u njegovoj rodnoj Gabeli

Kako bismo tu informaciju provjerili iz prve ruke, u Gabeli smo za vrijeme finala Memorijala Andrije Ankovića između Dinama i Splita o tome upitali Filipa Jelavića, oca hrvatskog reprezentativca.

‘Da, znamo za interes West Hama, ali i Queens Park Rangersa. No, Nikica ima još pet-šest ponuda među kojima i onu velikog Liverpoola. Što se tiče West Hama i QPR-a, mišljenja sam da Nikica ne želi u neambicioznu sredinu te mi se najizglednijim čini odlazak u Liverpool. No ima još nekoliko dana do kraja prijelaznog roka, pa ćemo vidjeti’, kazao je uz smiješak za tportal.hr otac hrvatskog napadača koji je prije dolaska u Rangers u ljeto 2010. odlično dvije sezone igrao za Rapid iz Beča.

Ako se ostvari transfer u Liverpool, bivši napadač Hajduka bio bi prvi hrvatski nogometaš u tom klubu nakon Igora Bišćana koji je dres ‘redsa’ nosio od 2000. do 2005. godine.

Autor/ica 20.1.2012. u 20:30