Nogometaši u Makedoniji završili u bolnici nakon napada nožem

tačno.net
Autor/ica 1.4.2013. u 07:18

Nogometaši u Makedoniji završili u bolnici nakon napada nožem

Dvojica nogometaša momčadi Bashkimija iz Kumanova probodeni su nožem nakon derbija protiv Shkupija iz Skoplja – bivše Sloge Jugomagnat. Ova utakmica igrala se u nedjelju u naselju Čair, u sklopu Treće nogometne lige Makedonije.

 “Nogometaši su bili fizički napadnuti od strane navijača Shkupija, i to nakon što je utakmica završena. Ozlijeđeni su prebačeni u bolnicu u Skoplju, da bi se im pružila liječnička pomoć”, piše Kurir, pozivajući se na izvješće Ministarstva unutarnjih poslova.

Iz nogometnog kluba Bashkimi potvrdili su incident i upotpunili informacije MUP-a punim imenima žrtava ovog incidenta. Trener kumanovske momčadi Muharem Rrustemi objavio je da su nogometaši Argjent Fetai i Fidan Sulejmani, koji su zadobili rane nožem, završili u bolnici, kao i dvojica navijača.

“Fidan i Argjent su probodeni nožem, ali sada se osjećaju malo bolje. Imali smo sat vremena za napuštanje stadiona. Policija nas je pratila do izlaza iz grada. Bilo je to nešto neopisivo, katastrofa”, rekao je trener Bashkimija Muharem Rrustemi za jedan dnevni list na albanskom jeziku.

Inače, ovo je bio najveći derbi momčadi makedonskih Albanaca, koji se igrao u okviru 18. kola makedonske treće lige, skupina Sjever. Nakon ovog tjedna Bashkimi je sačuvao vodstvo s 46 bodova, a slijedi Shkupi s jednim bodom manje. I Shkupi i Bashkimi su prije nekoliko godina, kao predstavnici Makedonije, igrali u eurokupovima. Shkupi je kako Sloga Jugomagnat bio prvak te osvojio Kup. Bashkimi je prije nekoliko godina također osvojio Kup.

 

sportnet.hr

tačno.net
Autor/ica 1.4.2013. u 07:18