O njemu će se još pričati: 19-godišnji napadač Sassuola zabio četiri gola Milanu!

tačno.net
Autor/ica 13.1.2014. u 09:00

O njemu će se još pričati: 19-godišnji napadač Sassuola zabio četiri gola Milanu!

Domenico Berardi nova je zvijezda na talijanskom nogometnom nebu. 19-godišnji napadač Sassuola sa četiri je pogotka demolirao Milan u 19. kolu Serie A, te je postao najmlađi igrač u povijesti talijanskog prvenstva kojem je to uspjelo.

Berardi ove sezone igra nevjerojatno i pitanje je vremena kada će napustiti svoj sadašnji klub. Mladi Talijan trenutačno je na diobi drugog mjesta na ljestvici strijelaca, a do sada je postigao 11 pogodaka, baš kao i Juventusov Carlos Tevez.

 

Allegri broji posljednje sate na klupi Milana

Rossoneri su poveli u 9. minuti susreta preko Robinha, a u 13. minuti Balotelli je povisio na 2:0. Malo tko je mogao prognozirati da će Sassuolo na krilima 19-godišnjeg napadača preokrenuti rezultat. Međutim, to se i dogodilo. Berardi je prvo smanjio u 15., a zatim zabio za izjednačenje u 28. minuti, da bi pet minuta prije kraja prvog dijela poentirao za vodstvo.

Čim se utakmica nastavila, Berardi je u 47. minuti po četvrti put matirao Abbiatija. Milan se trudio spasiti od poniženja, ali nije im više bilo spasa. Poraz je ublažio Montolivo pogotkom za 4:3 u 86. minuti.

Sassuolo je zahvaljujući ovoj pobjedi pobjegao iz zone ispadanja, dok je Milan ostao na sredini ljestvice s 22 boda. Talijanski mediji javljaju kako je potpredsjednica Milana Barbara Berlusconi izjurila iz svečane lože, a da je pritom dobacila novinarima: “Sramota! Ovo je nepodnošljivo, pod hitno trebamo mijenjati neke stvari”.

index.hr

tačno.net
Autor/ica 13.1.2014. u 09:00