Petrović ponovno spašavao: Cibona porazom krenula u obranu naslova prvaka ABA lige

tačno.net
Autor/ica 4.10.2014. u 09:19

Petrović ponovno spašavao: Cibona porazom krenula u obranu naslova prvaka ABA lige

Aktuelni prvak ABA lige Cibona porazom je otvorila novu sezonu regionalnog natjecanja. Oko tisuću navijača stiglo je u Draženov dom kako bi pozdravili nova lica, Juru Lalića, Borisa Baraća i Devona Van Oostruma, ali Cibona nije uspjela zaustaviti slovensku Olimpiju, koja je u konačnici slavila s 80:85.

Cibosi su loše krenuli u utakmicu te su bili u zaostatku sve do same završnice. Međutim, u posljednjoj četvrtini Vukovi su krenuli po sve ili ništa pa su tako došli na samo jedan koš zaostatka (80:81), ali gosti iz Ljubljane sjajnom su obranom zaustavili napad Cibosa i tu je priči bio kraj.

Kod Cibone su najbolji bili Lalić sa 16 i Jagodić-Kuridža s 15 poena, dok je slovensku momčad predvodio Nikolov s 21 košem.

Aco ponovno spasio stvar?

Kako doznaje Crosarka, novopečeni predsjednik Cibone Aco Petrović ponovno je morao staviti svoju imovinu na bubanj, kako bi njegova momčad mogla zaigrati protiv Olimpije u punom sastavu. Naime, nedavno je iz ormara ispao dug prema Darku Planiniću u visini od 880 tisuća kuna, zbog kojeg je Cibosima ponovno prijetila blokada. Ipak, čini se da je Aco ponovno uskočio u posljednji trenutak…

 

index.hr

Tagovi:
tačno.net
Autor/ica 4.10.2014. u 09:19