Pjanić ispred Inieste u idealnih 11 SP-a u Brazilu

tačno.net
Autor/ica 15.6.2013. u 09:23

Pjanić ispred Inieste u idealnih 11 SP-a u Brazilu

Američki sportski portal Blacher Report u najboljoj jedanaestorki Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine vidi i bh. reprezentativca Miralema Pjanića.

Iako još nismo izborili Mundijal u Brazilu, a itekako smo na dobrom putu da to uradimo, Amerikanci su nas već “pikirali” na najvećoj smotri nogometnih reperzentacija.

Tako je Bleacher Report sastavio idealnih 11 SP-a u Brazilu, te u sastav uvrstio i Rominog virtuoznog veznjaka Pjanića, ali i Belgijance Edena Hazarda i Romelua Lukakua, iako se Belgijanci grčevito bore s Hrvatskom za prvo mjesto u kvalifikacijskoj grupi.

Naš Pjanić dobio je mjesto ispred Španca Andresa Inieste i mnogih drugih zvijezda.

“BiH se nikad nije kvalificirala za veliko nogometno natjecanje, ali je trenutno neporažena u skupini G kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i već gleda prema Brazilu. Veliki doprinos dao je Miralem Pjanić koji je postigao tri gola. Iako ima tek 23 godine, već je pet godina standardni reprezentativac sa 40 nastupa. On je stručnjak za slobodne udarce, a poznat je po golovima s velike udaljenosti, u stilu Franka Lamparda”, komentirao je Pjanića kolumnista Ryan Bailey.

Idealnih 11 SP-a u Brazuilu: Manuel Neuer (Njemačka), Jordi Alba (Španjolska), Raphael Varane (Francuska), Dante (Brazil), Mattia De Sciglio (Italija), Eden Hazard (Belgija), Miralem Pjanić (BiH), Cheick Tiote (Obala Bjelokosti), Jesus Navas (Španjolska), Leo Messi (Argentina) i Romelu Lukaku (Belgija).

tačno.net
Autor/ica 15.6.2013. u 09:23