Pogba, Neymar i Buffon bez mjesta u Fifinoj ekipi godine!

tačno.net
Autor/ica 9.1.2017. u 09:46

Pogba, Neymar i Buffon bez mjesta u Fifinoj ekipi godine!

Paul Pogba, Neymar i Gianluigi Buffon neće se naći u najboljoj momčadi godine, doznaje Goal.

Zvijezda Manchester Uniteda je ljetos postala najskuplji igrač u povijesti nakon transfera iz Juventusa vrijednog 100 milijuna eura, ali Goalovi izvori u Švicarskoj tvrde da je ostao bez mjesta u najboljoj ekipi za samo dva glasa!

Bivši Pogbin saigrač Buffon je imao briljantnu 2016. godinu, ali je ostao bez mjesta jer je na kraju proglašen drugim najboljim golmanom svijeta.

Neymar je osvojio dvostruku domaću krunu s Barcelonom i zlatnu olimpijsku medalju, ali su ispred njega završila trojica napadača pa je i on ostao bez mjesta.

Kompletna ekipa godine prema Fifinom izboru će biti otkrivena večeras na gala ceremoniji u Zürichu, gdje se očekuje da će Cristiano Ronaldo odnijeti titulu nogometaša godine.

FIFPro je međunarodna organizacija profesionalnih igrača, a glas za najbolje na svijetu je dalo 26,516 igrača iz 69 država svijeta.

Prošlogodišnju najbolju momčad svijeta su činili: Manuel Neuer; Dani Alves, Sergio Ramos, Thiago Silva, Marcelo; Paul Pogba, Luka Modrić, Andres Iniesta; Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar.

sport.ba

tačno.net
Autor/ica 9.1.2017. u 09:46