Policija upala u kuće i stanove braće Mamić

tačno.net
Autor/ica 2.7.2015. u 10:56

Policija upala u kuće i stanove braće Mamić

Hrvatska policija je rano jutros upala u kuće i stanove braće Zdravka i Zorana Mamića, izvršnog predsjednika i trenera zagrebačkog Dinama.

Hrvatski mediji pišu da su Mamići pod istragom zbog utaje poreza, a navodno je akciju pretrage kuće i stanova naložio Uskok.

“Izvješćujemo vas da je po nalogu županijskog suda u toku istraga koju provodi PN USKOK u kojoj su predmet obrade naša dva člana, izvršni predsjednik Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić”, naveli su iz Dinama, te su dodali:

“Cijela hrvatska javnost zna da se već godinama vrši kontrola i nadzor nad radom našeg kluba i pojedinaca u istome i ovo je još jedna u nizu takvih. Naravno da ćemo kao klub i kao pojedinci surađivati sa svim institucijama i organizacijama koje to od nas budu tražile. Ipak, moramo izraziti žaljenje što se to odvija u vrijeme i na način kada se mi nalazimo na svojim radnim mjestima odnosno na priprema s prvom momčadi Dinama u inozemstvu, a znajući što nam se stavlja na teret ne možemo ne izraziti čuđenje odabranim izborom, načinom i vremenom vođenja postupka. Konkretno, ono u što mi imamo uvid i što nam se stavlja na teret je apsolutno bespredmetno i iskonstruirano te smo sigurni da ćemo dokazati zakonitost naših postupaka i odluka.

sportsport.ba

tačno.net
Autor/ica 2.7.2015. u 10:56