Promocija kakvu Kakanj ne pamti: Muhamed Bikić i Sportskivremeplov.ba ruše sve rekorde posjećenosti

tačno.net
Autor/ica 24.1.2014. u 09:58

Promocija kakvu Kakanj ne pamti:  Muhamed Bikić i Sportskivremeplov.ba ruše  sve rekorde posjećenosti

U prostorijama Gradske biblioteke Kakanj, u okviru projekta „Tvornica kulture, pogon 2014. godine“, održana je promocija knjige „sportskivremeplov.ba“ , autora Muhameda Bikića, kojoj su prisustvovali brojni predstavnici sportskog i javnog života ovog bh. grada.

Promotori knjige, pored autora, bili su nekadašnji bh. fudbalski reprezentativac Vlatko Glavaš, dvostruka olimpijka Bibija Kerla, a moderator je bio novinar Azerin Salihbegović. Autor knjige je ovu promociju posebno posvetio početku obilježavanja 30-te godišnjice Olimpijade u Sarajevu, a veliku pažnju izazvalo je prisustvo najsvestranije sportašice na našim prostorima Bibije Kerle, koja je prisutne podsjetila i na svoje rezultate postignute u kuglanju sa sportistima iz Kaknja.

Vlatko Glavaš je istakao zadovoljstvo što je učestvovao i na ovoj promociji knjige „sportskivremeplov.ba“, koja idalje obara rekorde u broju i posjećenosti promocija u vrlo kratkom vremenu od njenog izdavanja. Ovo je inače bila deseta promocija ove knjige, a prethodno je „sportskivremeplov.ba“ predstavljen u Sarajevu, Bugojnu, Brezi, Mostaru, Zenici, Plavu (Crna Gora), Travniku, Visokom i Zavidovićima.

tačno.net
Autor/ica 24.1.2014. u 09:58