Rusije pokušali ‘oteti’ termin za trening Dinamu

I kad se trener Dinama ljuti zbog neke pogreške tijekom vježbi, on će to činiti na šarmantan način s nadaleko poznatim bosanskim smislom za humor.

Uzalud su treneri mladih nogometnih nada svjetske velesile protestirali jer tehniko Davor Bukovina bio je neumoljiv: termin je Dinamov, a Rusi mogu na travnjak nakon što Vaha završi jutarnju seansu.

– Pazi, Bukovina, još ćeš biti odgovoran kad nam ovi zaustave plin – dobacio je duhovito netko iz pozadine. No, red se mora znati, pa su Rusi morali čekati do 12.30.

A do tog termina svjedočili smo treningu koji je obilježila vrhunska atmosfera s Vahidom Halilhodžićem kao njenim generatorom. I kad se trener Dinama ljuti zbog neke pogreške tijekom vježbi, on će to činiti na šarmantan način s nadaleko poznatim bosanskim smislom za humor.

Kad ne ide riječima, neće se sam libiti demonstrirati vježbu. Bilo je tako s Ivanom Kelavom kojem je trener htio ukazati da nepravilno “pumpa” sklekove. Vaha se sam ispružio na travnjak i počeo brojati… On je došao do broja deset. Doduše, mi smo mu nabrojali osam, a Kelava nije brojao nego je pogledom panično tražio doktora Šojata da ovaj bude spreman reagirati ako nešto pođe po zlu.

Vidjeli smo i borbenost prinove Brezovca za kojeg očito ne postoji pojam “izgubljna lopta”. Dečko se želi dokazati i to je u redu, a da tu nema ljubomore, svjedočili su i povici: “Bravo, Breza”. Trude se i mlade snage predvođene Šitumom i Kovačićem za koje nema popusta.

– Baš gledam Kovačića. Ima dečko 16 godina. Ja imam 22 i osjećam se kao veteran pokraj njega – povjerio nam se Beqiraj. A tko zna kako se tek onda osjećaju Cufre i Tonel koji su radili smanjenim intenzitetom. U teretani su trenirali Bišćan, Mesarić i Sammir koji je već gotovo tri tjedna bez lopte…

jutarnji.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
VIŠE IZ KATEGORIJE
VEZANI ČLANCI