Schalke odbio zvaničnu ponudu za Kolašinca

tačno.net
Autor/ica 31.1.2017. u 09:46

Schalke odbio zvaničnu ponudu za Kolašinca

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac već nekoliko sedmica nalazi se u centru pažnje sportske javnosti jer se špekuliše o njegovom odlasku iz Schalkea.

Kolašinac s njemačkim klubom ima ugovor do kraja ove sezone, a već nekoliko sedmica špekuliše se o tome da bi karijeru mogao nastaviti u Juventusu ili Chelseaju. Njemački Bild večeras je objavio da je londonski klub poslao zvaničnu ponudu za našeg igrača, ali su je čelnici Schalkea odbili.

Kako navodi ovaj njemački portal Chelsea je danas zvanično poslao ponudu za Kolašinca kojeg su na Stamford Bridgeu željeli vidjeti već za nekoliko dana. Londonski klub želio je osigurati dolazak bh. igrača koji također ima ponudu Juventusa da dođe u Torino na kraju sezone kao slobodan igrač.

Još uvijek nije poznato koliko je Chelsea ponudio za Kolašinca, te zašto je Schalke odlučio da odbije ovu ponudu kada će bh. igrač najvjerovatnije klub napustiti kao slobodan igrač.

Ipak, mnogi su sigurni da je Kolašinac odlučio da ostane u Schalkeu do kraja sezone, da te će na ljeto karijeru nastaviti u dresu Juventusa.

sport.ba

tačno.net
Autor/ica 31.1.2017. u 09:46