Službeno: Gareth Bale novi je igrač Real Madrida! Kaka se besplatno vraća u Milan!

tačno.net
Autor/ica 2.9.2013. u 07:08

 Gotovo je! Nakon “sapunice” koju su nam tijekom ljeta priuštili Tottenham i Real Madrida sada i službeno možemo zaključiti da je Garetha Bale prešao iz londonske u madridsku momčad…

Velški nogometaš potpisao je šestogodišnji ugovor s “kraljevskim klubom”, a navodna tjedna primanja iznosit će nevjerojatnih 300 tisuća funti!? Vijest o konačnom transferu Balea na Santiago Bernabeu potvrdila su oba kluba, a madridski je to uradio putem službenog Twitter profila.

“Pozdravite našeg novog igrača – Garetha Balea! Dobrodošao”, stoji ponosno na profilu “kraljevskog kluba”.

Otkupna cijena zasada ostaje nepoznanica, no sve će biti jasnije večeras (nedjelja) ili najkasnije u ponedjeljak u 13 sati kada je zakazano i službeno predstavljanje Velšanina na Santiago Bernabeu.

 Prije četiri godine španjolski nogometni klub Real Madrid svoje je redove pojačao Brazilcem Kakom, tadašnjim igračem Milana, za rekordnih 68 milijuna eura…

Međutim, Kaka (31) će se u naredna 24 sata vratiti u klub za koji je igrao od 2003. do 2009. godine i to za badava!? Tako barem tvrde španjolski, francuski i talijanski mediji, koji istovremeno pišu da će Brazilac potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan pet milijuna eura po sezoni.

Zanimljivo, vijest o Kakinom povratku u Milan dogodila se gotovo istovremeno kao i transfer Garetha Balea u Real Madrid za 100 milijuna eura. Očito je da se madridski klub sada morao riješiti “nepotrebnih” troškova, a jedan od njih je ogromna Brazičeva godišnja plaća, koja je iznosila 10 milijuna eura.

Tagovi:
tačno.net
Autor/ica 2.9.2013. u 07:08