Španjolac Jesus Navas i službeno postao novi član Manchester Cityja

tačno.net
Autor/ica 12.6.2013. u 14:03

Španjolac Jesus Navas i službeno postao novi član Manchester Cityja

Viceprvak Engleske Manchester City realizirao je transfer Jesusa Navasa. Španjolski krilni igrač na Otok stiže iz Seville za koju je tijekom devet godina odigrao 393 utakmice, a kojoj će pripasti odšteta od 14,9 milijuna funti.

 Manchester City nastavlja osnaživati momčad s kojom iduće sezone planira u novi pohod na titulu engleskog prvaka. Nakon što je prošlog tjedna realizirao transfer Brazilca Fernandinha iz ukrajinskog Šahtara, City je u utorak potvrdio i transfer Španjolca Jesusa Navasa iz Seville.

27-godišnji krilni igrač u Sevilli je proveo devet sezona te u svim natjecanjima odigrao 393 utakmice i postigao 34 pogotka, a njegov sada već bivši klub inkasirat će od ovog transfera 14,9 milijuna funti.

Navas je trenutno u kadru španjolske reprezentacije koja se priprema za nastup na Kupu konfederacija, a svom novom klubu priključit će se nakon tog natjecanja i kraćeg odmora.

“U Premier ligi se igra vrlo brzo i to će odgovarati mom stilu. Vrlo sam sretan što ću imati priliku zaigrati za Manchester City i mislim da je sada pravi trenutak za ovaj korak u mojoj karijeri. Klub je pokazao vjeru u moje sposobnosti i želim mu se odužiti svojim predstavama na terenu”, izjavio je Navas za službene stranice Manchester Cityja.

 

sportnet.hr

tačno.net
Autor/ica 12.6.2013. u 14:03