‘SRBI U SVLAČIONICI ŽELE SAMO DOMAĆICA KEKSE!’

tačno.net
Autor/ica 2.3.2013. u 09:29

‘SRBI U SVLAČIONICI ŽELE SAMO DOMAĆICA KEKSE!’

Na maksimirskom stadionu u petak su u pogon puštene nove prostorije pod južnom tribinom, moderne svlačionice i ostali sadržaji definitivno odudaraju od općeg stanja ovog derutnog zdanja. No, o tome na prvi stranicama novina, ovdje o nečemu drugome. Naime, među prvima će modernu svlačionicu Maksimira, u kojoj je bazen, veliki televizor i široki komfor, isprobati i reprezentacija Srbije, koja u Zagrebu gostuje 22. ožujka.

Međutim, s obzirom na sve one tenzije koje učestalo nose susreti protiv srpskih momčadi, na mjestu je pitanje imaju li Srbi ikakvih dodatnih zahtjeva vezanih uz osiguranje, hranu, smještaj…

– Ništa, baš ništa nisu tražili, sve je kao i prije bilo koje druge utakmice. Osim jedne stvari – kazao je direktor stadiona Miljenko Sakoman te otkrio o čemu se radi.

– Zatražili su da ih u svlačionici na dan utakmice čekaju Domaćica keksi! Tako da ćemo im osigurati 10-15 kutija te slatke delicije. Zanimljivo, nisu oni prvi koji su nam došli s takvim zahtjevom, isto su tražili i Makedonci lani. Domaćicu, očito, na prostoru bivše Jugoslavije svi obožavaju – sa smiješkom će Sakoman.

Osim popularnog keksa, Srbe će dočekati i dovoljna količina vode. Treba naglasiti da nisu, kao što neke reprezentacije znaju, inzistirali na vlastitoj vodi, osvježavat će se tekućinom hrvatske proizvodnje. Sad, nešto manje od mjesec dana prije utakmice izgledno je da u Fudbalskom savezu Srbije imaju puno povjerenje.

 

jutarnji.hr

tačno.net
Autor/ica 2.3.2013. u 09:29