Stevanović između Bundeslige i Premijer lige BiH

tačno.net
Autor/ica 6.12.2014. u 10:47

Stevanović između Bundeslige i Premijer lige BiH

Želja uprave Sarajeva da na Koševo dovede nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine Miroslava Stevanovića mogla bi se realizirati u toku naredne sedmice.

Hoće li doći do dogovora, zavisi isključivo od toga da li će brzonogi fudbaler uspjeti pronaći angažman u Njemačkoj, gdje je otputovao prije nekoliko dana.

Stevanović je po povratku iz Španije bio na razgovoru u Sarajevu, ali ugovor nije potpisao zbog toga što je sa Sevillom raskinuo saradnju poslije isteka prijelaznog roka u BiH.

Pregovori na relaciji Sarajevo – Stevanović ponovo su aktuelni pa bi se bivši igrač Drine, Borca i Vojvodine mogao preseliti u redove bordo tima.

Stevanović je bivši reprezentativac i interesantan je igrač za nas. Pregovaramo i iskreno se nadamo da će pojačati naše redove.”, rekao je šef stručnog štaba Sarajeva Meho Kodro.

Prije nekoliko dana, sa Sarajevom je ugovor potpisao fudbaler Drine Edin Rustemović, a u upravi tima s Koševa ne kriju da će u prijelaznom periodu biti još novih igrača, s kojima će se jurišati na titulu prvaka BiH, javlja Avaz.

sport.ba

tačno.net
Autor/ica 6.12.2014. u 10:47