Trijumf Hrvatske reprezentacije zasjenila teška povreda Bojana Bogdanovića

Stefa
Autor/ica 6.9.2015. u 11:13

Trijumf Hrvatske reprezentacije zasjenila teška povreda Bojana Bogdanovića

Hrvatska je na otvaranju Eurobasketa pobijedila Sloveniju 80:73, ali trijumf Perasovićeve ekipe zasjenila je teška povreda Bojana Bogdanovića, koji je sredinom treće četvrtine nakon jednog prodora nezgodno pao i glavom udario u parket.

Na snimci se vidjela sva silina udarca u sudaru s Nebojšom Joksimovićem koji je pokušao blokirati njegovo zakucavanje. Nakon susreta ljekari reprezentacije rekli su da je Bojan izgubljen, dezorijentiran te se strahuje da je u pitanju lakši potres mozga.

Iznesen je do hrvatske klupe, gdje se još neko vrijeme zadržao, a potom je u pratnji lijekara napustio, javlja N1. Odmah je odveden na pretrage u bolnicu sa sumnjom na potres mozga i pitanje je hoće li ga Velimir Perasović imati na raspolaganju u nedjeljnoj utakmici protiv Grčke.

Čulo se da je teško pao i jako udario. Ljekari su preporučili da ne ulazi u igru. Nisu bezveze to rekli, ali znat ćemo realno stanje tek kad dobijemo nalaze pretrage. No, nakon toga me još pet puta tražio da uđe u igru. Znate kakav je Bojan, koliko je tvrdoglav i pozitivan lik, koji bi dao sve da uđe u igru. No, ne postoji taj rezultat koji bi dopustio da se nečije zdravlje ugrozi“, rekao je hrvatski selektor Velimir Perasović.

sport.ba

Stefa
Autor/ica 6.9.2015. u 11:13