ŠTA ŽENE ŽELE: Savladajte ove tehnike i vaša partnerica će postati nezasita u seksu

tačno.net
Autor 16.9.2013. u 17:15

ŠTA ŽENE ŽELE: Savladajte ove tehnike i vaša partnerica će postati nezasita u seksu

Kako bi muškarci i žene još više uživali u seksu, donosimo vam neke savjete stručnjaka za koje tvrde da bi žene htjele da ih muškarci znaju i savladaju.

Kad je Sveučilište u Indiani završilo s jednim od najvećih istraživanja o seksu u posljednjih 20 godina, 85 posto muškaraca je reklo da je njihova partnerica imala orgazam kad su se posljednji put seksali. Jako dobro. No, problem je u tome što je u istom tom istraživanju 64 posto žena potvrdilo da su imale orgazam.

Možda je kriv stres, a možda i nije. Zanimljivo je i to što je nekim parovima još uvijek čudno otvoreno razgovarati o seksu. Stoga vam donosimo nekoliko savjeta za seks za koje bi žene htjele da ih muškarci znaju:

Prava doza seksi teksta

Jedno je istraživanja pokazalo da su ženama od svih ‘prljavih’ tekstova najdraži oni u kojima im partneri porukom daju do znanja da im je bilo seksi nešto su učinile posljednji put za vrijeme seksa, nešto što su imale na sebi, kako su mirisale.

Iznenadite je nakon tuširanja

Iako žene baš ne vole kad ih muškarac zavodi dok peru suđe, ne podcjenjujte moment iznenađenja. Ako vam je tekst postao rutina, iznenadite je nakon tuširanja dok je još gola. Zgrabite je i strastveno poljubite, iskoristite svoje ruke i dirajte je onako kako voli.

Šta sve možete rukama

Istraživanja su pokazala da 75 posto žena treba stimulaciju klitorisa kako bi postigle orgazam. Stoga stručnjaci preporučuju da je dobra bilo koja poza ako koristite i ruku kako bi partnerici stimulisali klitoris.

Neka samu sebe vidi drugačije

Poljubite je u vrat dok stoji ispred ogledala i namješta odjeću. Znanstvenici sa Sveučilišta McGill došli su do spoznaje da i žene reagiraju na seksualne slike isto kao i muškarci. Ako gleda sebe dok je ljubite, uzbudite će se više.

Pitajte je da li uživa, ali samo jednom

‘Samo jednom. Ako to učinite više puta ostavljate dojam nesigurnog muškarca’, tvrdi psiholog Massimo Stocchi.

hot.hr

tačno.net
Autor 16.9.2013. u 17:15