Bombaš iz Banje Luke na saslušanju: Ne kajem se i uradio bih to ponovo

tačno.net
Autor 17.3.2014. u 10:33

Bombaš iz Banje Luke na saslušanju: Ne kajem se i uradio bih to ponovo

“Ne kajem se i uradio bih to ponovo”, izjavio je Željko Stevanović (49) iz Banje Luke tokom saslušanja u tužilaštvu i sudu na ročištu za određivanjem jednomjesečnog pritvora, saznaju Nezavisne.

Okružni sud u Banjoj Luci odredio je sinoć privor Stevanoviću, osumnjičenom da je 13. marta ove godine oko 10.45 sati bombom ubio Boru Topića (55) vozača Autoprevoza u trajanju od mjesec.

Pritvor je određen zbog bojazni da će Stevanović, ukoliko se bude branio sa slobode, pokušati pobjeći, zatim uticati na svjedoke i prikriti dokaze.

Podsjetimo, nakon 36 sati jedne od najvećih potraga u istoriji banjalučke policije, Željko Stevanović uhapšen je u petak u 23.55 u banjalučkom naselju Lazarevo. U potrazi je, osim policajaca i inspektora, te specijalno obučenih pasa za ovu namjenu, učestvovao i helikopter.

Stevanovića su u petak uvečer primijetili inspektori CJB Banja Luka koji su dežurali na terenu, odnosno u Ulici braće Podgornika, u neposrednoj blizini banjalučke željeznicke stanice. Osumnjičeni je pokušao pobjeći, ali je savladan brzom reakcijom policije.

oslobodjenje.ba

tačno.net
Autor 17.3.2014. u 10:33

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija