Dan otvorenih vrata

tačno.net
Autor/ica 16.6.2013. u 07:47

Dan otvorenih vrata

Dana 15.06.2013. godine, održan je Dan otvorenih vrata Glossa – centra za njemački jezik, u prostorijama Glossa centra, Vidovdanska 39, Banja Luka.

Piše:  Vesna Račić

Svi posjetioci su mogli da učestvuju u radionicama: test znanja njemačkog jezika, kreativna radionica, brzo učenje njemačkih pjesama, učenje njemačkog kroz igru, twist i boje. Takođe su mogli da se upoznaju sa radom Glossa centra.

Glossa centar je specijalizovan za opštu i poslovnu komunikaciju na njemačkom jeziku, bavi se isključivo njemačkim jezikom i njemačkom kulturom. Nastavu vode stručno obrazovani i iskusni profesori njemačkog jezika i književnosti. Nastava se odvija u manjim grupama i individualnim pristupom se prilagođavaju potrebama i interesima klijenata. Organizuju se ekstenzivni, intenzivni, specijalni i kursevi za djecu i omladinu. Nastava se odvija po nivoima od A1.1 do C2.2. Glossa centar sarađuje sa Gete Institutom-Sarajevo, čije ispite organizuju  u Glossa centru i time svojim klijentima nude jedinstvenu šansu u našoj regiji, da steknu međunarodno priznate cerifikate.

Na kraju Dana otvorenih vrata, održana je i završna priredba, na kojoj su učesnici bili djeca polaznici Glossa centra, gdje su recitacijama, pjesmom i skečevima svojim roditeljima i ostalim posjetiocima pokazali svoje znanje njemačkog jezika.

Takođe, sva djeca, posjetioci Dana otvorenih vrata, su učestvovala u nagradnoj igri, gdje su nagrade bile kursevi za djecu. Dodijeljene su tri nagrade.


 

tačno.net
Autor/ica 16.6.2013. u 07:47