ALBANAC I CRNAC

tačno.net
Autor/ica 12.11.2013. u 18:22

ALBANAC I CRNAC

Prvi put od početka pregovora Beograda i Prištine koji idu toliko teško i sporo kao naši vozovi i pruge propale i prevrtane desetinama puta, javlja se nada da ipak ima Srba koji će možda ubrzati tok pregovora? Ne onih srpskih političara koji kobajagi žive dole a svi imaju kuće i stanove u Beogradu i duvaju u istu tikvu sa Beogradom i samo gledaju kako će pokrasti još više sa lažnom brigom za “svoj” narod. Oni koji žive na njegovoj grbači.

Taj srpski narod u prvom krugu za predsednika opštine Novo Brdo bira albanca Bajruš Imerija kandidata DSK, koji je osvojio više glasova od kandidata Srpske, Svetislava Ivanovica. Ako potvrdi pobedu i u drugom krugu postaće gradonačelnik opštine koja bi trebalo da bude deo Zajednice srpskih opština.

Iz  partije Srpske kažu da su podele među glasačima kao i 6 srpskih kandidata za koje se glasalo uticali na nepovoljan rezultat.

Neka pokažu građani Novog Brda svim ostalim Srbima i Evropi da obični, jednostavni ljudi imaju pameti i razuma više nego svi političari koji vode ovu zemlju.  Ove glavonje iz Beograda dođu dole kad zagusti u zagaravljenim limuzinama, gorilama i pratnjom. Pojedu, popiju, istrtlaju sve jedne te iste glupe fraze i parole i vrate se natrag u sigurnost svojih Dedinjskih vila, ostavljajući u prašini svoj narod koji treba tu da nastavi da živi, da deca idu u školu, da se odlazi na posao, da se kupuje u prodavnicama, da se zanoći i prenoći, sve to sa svojim prvim komšijama albancima.

I dok političari ulaze u drugi izborni krug, Srbi i Albanci zive zajedno i traze način kako da prežive.

Podsetimo da kazan narodnih kuhinja u Novom Brdu koristi preko 2000 ljudi.
Prozreli su i prezreli srpsku vlast i u Beogradu i dole na Kosovu i laž i obmanu Sprske pravoslavne crkve. Srbi u Novom Brdu hoće Albanca za gradonačelnika, u njemu vide veću sigurnost za život svojih porodica.

U Sloveniji, u prelepom Piranu, izabran je za gradonačelnika crnac! Piter Bosman došao je u Sloveniju pre 30 godina, kao budući student medicine iz Gane, koji će kasnije otvoriti svoju stomatološku ordinaciju u Kopru.   Zagrebački “Jutarnji list” piše – “O novom vetru tolerancije na tlu bivše Jugoslavije”.

Pa neka taj novi vetar tolerancije dune i u Novom Brdu.

Građani u Piranu kažu da “država sad u inostranstvu može da se hvali da su se građani odlučivali prema ponuđenom programu a ne rasi”.
Neka tako bude i u Novom Brdu i u drugom krugu. Neka pobedi Albanac Bajruš Imeri, čovek iste rase samo druge vere, koji kaže, a to potvrđuju i Srbi, da je više rešavao probleme Srba nego Albanaca i da su mu Srbi zbog toga dali podršku.
U Srbiji je potreban tornado tolerancije da bi se krenulo dalje.

LPS

tačno.net
Autor/ica 12.11.2013. u 18:22