Audicija za Folklor mladih

tačno.net
Autor 13.3.2021. u 10:27

Audicija za Folklor mladih

Institut za umetničku igru pokreće nakon uspešnog rada Kompanije Balet mladih i program Folklor mladih, namenjen učenicima srednjih baletskih škola, odseka narodna igra, igračima folklornih ansambala kulturno -umetničkih društava i pojedincima koji se bave narodnom igrom, uzrasta od 15 do 20 godina.

Audicija za sve zainteresovane će biti realizovana u subotu, 27. marta u 15.00 časova u Institutu za umetničku igru ul. Bulevar vojvode Mišića 43A, sala 307, koju će voditi koreografi i pedagozi sa odseka Scenska narodna igra i muzika.

Prijave su otvorene do 25. marta ove godine i primaju se mailom [email protected] s naznakom FOLKLOR MLADIH.

Prijava treba da sadrži sledeće:

Ime i prezime;

Datum rođenja;

Škola koju učenik pohađa i/ili kulturno-umetničko društvo;

Mobilni telefon i mejl adresa (lični ili od roditelja).

Ukoliko kandidat prođe audiciju i priključi se FOLKLORU MLADIH, imaće mogućnosti da usavršava svoje igračke sposobnosti, učestvuje u projektima odseka scenska narodna igra i muzika i drugim projektima Instituta za umetničku igru.

FOLKLOR MLADIH je organizovan s ciljem popularisanja i promocije scenske narodne igre, kao i edukacije mladih zainteresovanih u ovom polju umetničke igre.

FOLKLOR MLADIH počinje s radom u utorak, 30. marta sa početkom u 19 časova. Probe će se održavati dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom od 19 časova, po potrebi i nedeljom.

tačno.net
Autor 13.3.2021. u 10:27