AUDICIJA ZA P.A.R.T.S. AKADEMIJU

tačno.net
Autor 5.1.2016. u 23:16

AUDICIJA ZA P.A.R.T.S. AKADEMIJU

Poznata svetska Akademija za savremenu igru P.A.R.T.S. sa sedištem u Belgiji, održaće audiciju u Beogradu za nastupajuću akademsku godinu 2016-2019.

U ovoj instituciji tokom dvadesetogodišnjeg neprekidnog rada obrazovano je više od 400 stotine igrača i koreografa pod rukovođenjem najznačajnijih umetnika svetske plesne scene, među kojima i Anne Teresa De Keersmaeker (Rosas kompanija).

Ovogodišnja audicija koju organizuju Stanica servis za savremeni ples i Institut za umetničku igru u Beogradu, održaće se 27. februara ove godine u prostorijama Institutu za umetničku igru u Beogradu, u ulici Bulevar vojvode Mišića 43.

P.A.R.T.S. je 2013. godine uvrstio i Beograd među gradove u kojima organizuje svoje audicije za predstojeću akademsku godinu, i na taj način pruža mogućnost mladim igračima da se u svojoj zemlji prijave za Konkurs ove prestižne institucije, navodi Marija Cvetković iz Stanice servisa za savremeni ples.

Ovogodišnja audicija održava se u Institutu za umetničku igru jer on jedini pruža uslove za zadovoljavanje strogih propozicija i standarda ove akademije.

Tokom prošle audicije P.A.R.T.S. stipendiju je dobio Lav Crnčević učenik Baletske škole Lujo Davičo.

Detaljne informacije možete dobiti na www.parts.be ili pozivom na 011 41 40 420.

tačno.net
Autor 5.1.2016. u 23:16