Branko Radaković dobio specijalnu nagradu za film LIMUNOVO DRVO

tačno.net
Autor 18.4.2016. u 09:08

Branko Radaković dobio specijalnu nagradu za film LIMUNOVO DRVO

Branko Radaković dobio je specijalnu nagradu za film LIMUNOVO DRVO na 11. međunarnom festivalu dokumentarnog filma ZLATNA BUKLIJA koji se održava u Velikoj Plani.

29. aprila, kada će se desiti ceremonija dodele, autor Brano Radaković će ići i da preuzme svoje novo priznanje. Inače, Radaković je do sada višestruko nagrađivan kao filmski autor.

Njegov peti dugometražni film, nakon kraće pauze započeo je sa ovogodišnjim projekcijama 21. marta u art bioskopu ”Aleksandar Lifka”, u Subotici.

14. aprila prikazan je u Galeriji Narodnog Muzeja, u Vranju, a 21. aprila biće prikazan u Centru za kulturu ”Sirmijum art”, u Sremskoj Mitrovici.

23. aprila konačno će imati premijeru i u Beogradu, u velikoj sali bioskopa ”Akademija 28”.

Kao što je već poznato, film je 2015. imao dve predpremijerne projekcije na zaječarskoj gitarijadi i u Somboru, četiri spektakularne projekcije u Zagrebu, učešće na filmskom festivalu ”Bdenje duše” u Sremskim Karlovcima, kao i dve projekcije u Novom Sadu.

Kao i na gotovo svim dosadašnjim projekcijama, prisustvovaće i autor, i kao i uvek razgovarati sa publikom nakon projekcija.

tačno.net
Autor 18.4.2016. u 09:08

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija