Let the sunshine in!

tačno.net
Autor 29.3.2019. u 09:49

Let the sunshine in!

Aprilski susreti, tradicionalana godišnja manifestacija Studentskog kulturnog centra Beograd – Festival aktivnih višednevnih multidisciplinarnih događanja koji okupljaju u isto vreme i na jednom mestu veliki broj, pre svega mladih umetnika, studenata umetničkih fakulteta različitih profila koji će pokušati i ove godine da kroz niz aktivnosti – izložbi, književnih razigravanja, video radova, razgovora, performansa, novih teatarskih formi, koncerata, radionica, instalacija u prostoru i koreografskih improvizacija, isprate ideju vodilju festivala Telo kao instrument – pokret kao inspiracija, s ciljem prevazilaženja klasičnih granica u umetničkom stvaralaštvu. Aprilski susreti će se održati od 1. do 4. aprila ove godine.

Ove godine publika će imati priliku da vidi najbolje radove i nastupe studenta redovnih i master studija Instituta za umetničku igru iz Beograda koji su odgovorili na zadatu temu profesora – 50 godina od Woodstock festivala i hipi pokreta sa sloganom Let the sunshine in.

Manifestacija će početi tradicionalnim performansom studenata Instituta, ispred Studentskog kulturnog centra (1. april). Tokom trajanja Aprilskih susreta održaće se i otvoreni master klasovi savremene igre koje će voditi Mačej Kuzminski (Poljska), gostujući profesor Instituta. Radionica Vere Erac – Biti stvarno živ i živa na sceni koja se zasniva na primeni praktičnih znanja iz psihologije kreativnosti i telesne psihoterapije na savremenu izvođačku umetnost, otvoriće neke nove vidike mladim umetnicima.

Svi segmenti Aprilskih susreta – od osnivanja do danas, pre svega imaju jedinstven edukativni karakter za brojne generacije mladih, koje su otkrivale i razvijale svoje veštine i talenat i oprobavale se u raznim umetničkim oblastima.

Ovo će biti prilika da se publika upozna sa radovima mladih ljudi, čije vreme tek dolazi.

Svi programi u okviru Aprilskih susreta su besplatni.

Dobrodošli!

Program manifestacije:

 

 

tačno.net
Autor 29.3.2019. u 09:49

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija