Madlenianum Opera i teatar pred 800 gledalaca i podrška svojim sugrađanima

tačno.net
Autor/ica 17.5.2014. u 09:26

Madlenianum Opera i teatar pred 800 gledalaca i podrška svojim sugrađanima

Balet Praznik ljubavi koreografa mr Aleksandra Ilića u produkciji Madlenianum opere i teatrasamo u Dezhou (NR Kina) pogledalo je večeras preko 800 gledalaca.

Za večerašnju predstavu koreograf je publici priredio dva iznenađenja: umesto jedne pesme vokalni solista Aleksandra Radonjić otpevala je dve kineske pesme i ispraćena je dugim aplauzom i ovacijama; umesto jedne devojčice koja se u svakom gradu bira na audiciji Ilić je odlučio da uzme svih deset kandidatkinja i promeni koreografiju kako bi uključio male balerine u predstavu. Ovaj gest publika je posebno pozdravila.

Posle dugog aplauza solisti baleta Milan Rus, Tamara Ivanović, Ivana Kozomara Duduković, Tijana Šebez, Smiljana Stokić i Milica Jević sa poomenutom Aleksandrom Radonjić i pijanistkinjom Draganom Aneđelić Bunjac odlazi una svoju sledeću destinaciju u Šangaj, gde je isti j balet pre dve godine dobio nagradu za njabolje izvođenje.

Celokupan tim Madlenianum opere i teatra svakodnevno misli i upućuje podršku nsvojim sugrađanima koji se trenutno nalaze u pogođenim poplavom i nepogodama gradovima sa željom da se što pre okončaju nemiri a život normalizuje.

Iz NR Kine Ansambl baleta i tehnika Madlenianum opere i teatra i koreograf mr Aleksandar Ilić.

http://www.t3.com.cn/ticket_-7988897249744226527.html

tačno.net
Autor/ica 17.5.2014. u 09:26