NE PROPUSTITE PRILIKU DA POSTANETE STUDENT INSTITUTA ZA UMETNIČKU IGRU

tačno.net
Autor 9.9.2019. u 08:58

NE PROPUSTITE PRILIKU DA POSTANETE STUDENT INSTITUTA ZA UMETNIČKU IGRU

Institut za umetničku igru prvi i jedini studijski program iz oblasti umetničke igre u Srbiji, raspisuje drugi konkurs za upis studenata na prvu godinu akreditovanih osnovnih akademskih studija umetničke igre u školskoj 2019/20. godini.

Odseci za koje se raspisuje konkurs su Klasičan balet, Savremena igra, Koreografija, Baletska pedagogija, Pedagogija savremene igre i Scenska narodna igra i muzika.

Studenti tokom akademske godine imaju priliku da se obrazuju sa najboljim stručnjacima iz zemlje i sveta, nastupaju na novoj sceni Ustanove kulture Vuk Karadžić, učestvuju u okviru tradicionalnih Aprilskih susreta, gostuju na festivalima u Srbiji i region, i usavršavaju se na najboljim seminarima u Evropi.

Prijemni ispiti biće održani od 17. do 20. septembra ove godine, a za sve dodatne informacije posetite sajt Instituta za umetničku igru iui.rs.

Akademska 2019/20 godina počinje 30. septembra ove godine svečanim prijemom studenata.

Programi Instituta za umetničku igru podržani su od strane Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, Grada Beograda, Fondacije za mlade talente grada Beograda i Sekretarijata za kulturu grada Beograda.

tačno.net
Autor 9.9.2019. u 08:58