Nova igrana serija za djecu “Uprirodise”

tačno.net
Autor 13.1.2017. u 09:46

Nova igrana serija za djecu “Uprirodise”

Dečiji serijal “Uprirodise” je nastao u produkciji “Zanatsko filmske zajednice” i počinje da se emituje od 14.01.2017. na prvom programu RTS od 12:30 časova.

U okviru prve sezone serijala će se prikazati trinaest epizoda svake subote u istom terminu.

Dečiji serijal ”Uprirodise” se kroz vršnjačku i inkluzivnu edukaciju bavi predstavljanjem i upoznavanjem sa osnovnim pojmovima iz oblasti životne sredine i ekologije, podizanjem nivoa ekološke svesti sa ciljem pružanja osnovnih smernica deci i roditeljima za ponašanje koje doprinosi zaštiti i unapređenju životne sredine.

Dečiji serijal ”Uprirodise” prati avanture jedne neobične devojčice Sunčice. Neobične jer ona razume jezik svih bića sa kojima se u svojim avanturama susreće.  Od drveća i ptica do kamenčića i čudnih šumskih stvorenja. Prateći Sunčicine dogodovštine najmlađi gledaoci će biti u prilici da zajedno sa njom i sa njenim mnogobrojnim prijateljima poput šumske sove Dušanke, Šumivoja, Brzometlice Čistić, Zdravka Drena i mnogih drugih steknu značajna znanja o prirodi, biljnom i životinjskom svetu u njoj i kako da se prema njima odnose.

Gledajte nas subotom od 12:30 časova na RTS 1, a u među vremenu Vas pozivamo da pogledate naš trejler i sajt na sledećim linkovima:

http://www.uprirodise.rs/

https://www.youtube.com/watch?v=jGIHBKLDIm0

https://www.facebook.com/uprirodise/

Tagovi:
tačno.net
Autor 13.1.2017. u 09:46

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija