OTKAZUJE SE LETNJI KAMP ZA UMETNIČKU IGRU U VRANJU

Jelena Mitić
Autor 7.5.2020. u 12:16

OTKAZUJE SE LETNJI KAMP ZA UMETNIČKU IGRU U VRANJU

Foto: Aleksandar Milošević

Institut za umetničku igru iz Beograda koji tradicionalno organizuje Međunarodni letnji kamp za umetničku igru u Vranju svake godine početkom jula uz podršku grada Vranje, Doma vojske, Fakulteta za inženjerski menadžment u Vranju i Ministarstva kulture i informisanja, ove godine neće realizovati šestu ediciju ove manifestacije.

U obaveštenju se navodi da će Institut za umetničku igru otvoriti vrata svoje institucije i ustupiti prostor, kada se steknu bezbednosni uslovi za uspostavljanje rada, svim poslenicima umetničke igre u nastojanju da pomogne igračima, koreografima i umetnicima koji su pogođeni situacijom izazvanom pandemijom virusa COVID19.

Institut za umetničku igru tokom maja i juna nastavlja edukativne programe putem platformi učenja na daljinu u realnom vremenu. Posetiocima sajta, youtube kanala i instagrama ove institucije dostupna su predavanja, diskusije, video radovi i fotografije studenata, profesora i gostujućih predavača u proteklih pet godina Instituta za umetničku igru, saopštio je Dekan Prof. dr Vladimir Tomašević.

Jelena Mitić
Autor 7.5.2020. u 12:16