OTVOREN GREEN FEST VOLONTERSKI PROGRAM

tačno.net
Autor 10.10.2016. u 11:33

OTVOREN GREEN FEST VOLONTERSKI PROGRAM

“Green fest” poziva mlade, odgovorne i društveno angažovane pojedince koje zanimaju film, ekologija i životna sredine da se prijave za volontiranje na najvećem “zelenom” festivalu u regionu, koji će se održati od 15. do 18. novembra u Domu omladine Beograda.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na  [email protected]  najkasnije do 20. oktobra 2016. godine. Samo kandidati i kandidatkinje koji uđu u uži izbor biće direktno  kontaktirani.

Izabrani volonteri i volonterke će imati prilike da razviju nove veštine, nauče da rade u timu, upoznaju nove prijatelje i potencijalne saradnike. Na ovaj način Centar za unapređenje životne sredine, organizator Festivala, nastavlja sa praksom angažovanja mladih, koji kasnije mogu očekivati i priliku za rad na različitim projektima ovog udruženja.

Međunarodni festival zelene kulture „GREEN FEST“ je najveća “zelena” manifestacija u regionu jugoistočne Evrope koja se održava svake godine. Tokom prethodnih šest godina festival je posetilo preko 47.000 ljudi. Ulaz je besplatan, a više informacija se može naći na www.greenfest.rs

Ovogodišnji Green Fest se održava uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta RS, Sekretarijata za kulturu grada Beograda, Delegacije EU u Srbiji i EU Info centra kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja.

Tagovi:
tačno.net
Autor 10.10.2016. u 11:33