PETAK 13. sa SAROM GOLDING

tačno.net
Autor 11.4.2018. u 09:52

PETAK 13. sa SAROM GOLDING

Institut za umetničku igru organizuje program Otvorenih vrata sa Sarom Golding.

Program Otvorenih vrata će se realizovati u petak, 13. aprila. 2018. za sve zainteresovane, koji će imati priliku da se upoznaju sa programom rada Sare Golding.
Obrazovanje iz igre započela je u teatru Miskin. Studije je nastavila na Konzervatorijumu za muziku i ples Triniti Laban u Londonu, diplomirala u prvoj klasi, dobivši i počasnu diplomu.
Odmah po završetku osnovnih studija upisala je Master program plesnog performansa Transitions Dance company. Po završetku master studija, nastupala je samostalno i sa kompanijom u Velikoj Britaniji i Evropi.
Sarađivala je sa koreografima Lorom Stolingz, August Korijerijem, Tom Dejlijem, Kolin Pula i Alesandre Soten.
Trenutno se bavi pedagogijom i predstavlja svoj koreografski rad na festivalima igre i dešavanjima poput MOVEIT (Balletboyz). Ona radi kao stalni koreograf u Teatru Miskin i redovno predaje u kompanijama Balletboyz i Studio centru u Londonu.
Uradila je koreografiju za mjuzikl Ludilo Svini, koji su odigrali YMI u Pozorištu Lirik u Belfastu, kao i koreografiju za predstavu Kako vam drago, u izvođenju studenata treće godine Akademije Mauntvju u Pozorištu Džekson Lejn.
Kao izvođač Sara Golding je trenutno angažovana u predstavi STOMP koja se izvodi u londonskom Vest end-u, kao i na gostovanjima širom sveta.

Otvorena vrata su besplatna za sve zainteresovane.
Za više informacija 011 41 40 421 ili doći lično, adresa Bulevar vojvode Mišića 43, Beograd.

tačno.net
Autor 11.4.2018. u 09:52