Prezentacija Instituta za umetničku igru u Požarevcu i Novom Sadu

tačno.net
Autor 3.2.2022. u 09:49

Prezentacija Instituta za umetničku igru u Požarevcu i Novom Sadu

Foto: Nemanja Maraš

Prezentaciju odseka studijskog programa Scenske narodne igre i muzike Instituta za umetničku igru u Požarevcu i Novom Sadu, predstaviće profesori ove institucije dr. Vesna Bajić Stojiljković i dr. Anton Andonov.

Prezentacija u Požarevcu biće održana 5. februara u baletskoj sali Centra za kulturu Požarevac (ul. Jovana Šerbanovića 1) s početkom u 17h, a u Novom Sadu, u nedelju 6. februara u prostorijama KUD-a Svetozar Marković” (ul. Šumadijska 6a) u 12h.

“Pozivamo igrače izvođačkog sastava folklornih ansambala, srednjoškolce završnih godina, umetničke rukovodioce, koreografe amatere, kao i sve zainteresovane na prezentaciju odseka Scenska narodna igra i muzika uz praktičnu radionicu iz oblasti koreografske kompozicije”, naveli su iz Instituta za umetničku igru. 

Institut za umetničku igru je jedina visokoškolska obrazovna ustanova u Srbiji za obrazovanje profesionalnih igrača, koreografa i pedagoga u svim oblastima umetničke igre.

Odsek Scenska narodna igra i muzika posebno je usmeren ka narodnoj igri, koreografiji, pedagogiji i profesionalnom izvođenju.    

Za sve dodatne informacije pozovite 011 41 40 421.

tačno.net
Autor 3.2.2022. u 09:49