Skupština slobodne Srbije u Sremskoj Mitrovici: Dr. Rade Panić o Aleksandru Vučiću i dr Predragu Konu

Skupština slobodne Srbije
Autor 18.1.2021. u 10:27

Skupština slobodne Srbije u Sremskoj Mitrovici: Dr. Rade Panić o Aleksandru Vučiću i dr Predragu Konu

Skupština slobodne Srbije i Inicijativa za slobodnu Mitrovicu pozivaju na tribinu posvećenu dr. Radetu Paniću, predsedniku Sindikata lekara i farmaceuta Srbije i članu Saveta za zdravstvo Skupštine slobodne Srbije, i njegovoj tužbi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Na tribini će biti reči i o teškim optužbama koje dr. Panić dugo i argumentovano iznosi na račun rada dr. Predraga Kona, epidemiologa i člana Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, stoji u saopćenju za medije Skupštine slobodne Srbije.

Na tribini – koja će biti održana u Sremskoj Mitrovici u subotu, 23. janura 2021, sa početkom u 15 časova u Prolazu Zeleno drvo – pored Panića će učestvovati i dr Čedomir Čupić, član Saveta Skupštine slobodne Srbije.

Razgovor će moderirati novinar Nedim Sejdinović.

Dr. Rade Panić je u svojstvu građanina 28. decembra prošle godine podneo tužbu protiv Vučića zbog povrede ugleda i časti.

Prethodno je Vučić “bar u dva navrata” iznosio neistine na račun Panića, optužujući ga za urušavanje zdravstvenog sistema, ali i za izdaju zemlje.

“Budite sa nama da čujete nefriziranu priču o pandemiji korona-virusa i skandaloznom odnosu države Srbije prema zdravstvenim radnicima i građanima ove zemlje. Budite sa nama da pružimo podršku dr. Radetu Paniću u njegovoj hrabroj borbi za istinu i pravdu!”, navode u saopćenju.

Skupština slobodne Srbije
Autor 18.1.2021. u 10:27

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija