Skupština slobodne Srbije zahteva da se Aleksandar Vučić momentalno razreši funkcije

tačno.net
Autor 23.7.2021. u 09:50

Skupština slobodne Srbije zahteva da se Aleksandar Vučić momentalno razreši funkcije

Skupština slobodne Srbije uputila je saopćenje za javnost u kojem zahteva da se Aleksandar Vučić momentalno razreši funkcije.

Kako navode iz Skupštine slobodne Srbije, detalji iskaza optuženog Belivuka još jednom potvrđuju javnosti ono što veliki broj građana Srbije već razume, a to je da Srbijom upravlja mafija.

”Očekujemo da će Aleksandar Vučić odgovoriti sličnim optužbama na račun Belivukove grupe, a već smo bili u neprilici da na konferencijama za štampu gledamo fotografije krvavih kriminalnih obračuna. Zašto bismo verovali Belivuku i Vučiću? Oni su dve strane jednog istog bezvrednog novčića. Sasvim je jasno građanima Srbije da prisustvujemo rijaliti razmeni poruka koje su tipično mafijaške. Jedan od učesnika u toj razmeni poruka, na našu žalost i ogromnu sramotu, jeste predsednik Republike. Drugi je u zatvoru”, kazali su.

Skupština slobodne Srbije zahteva hitnu reakciju tužilaštva i policije i poštenu istragu svih navoda ovih kriminalnih grupa i pojedinaca. Ukazali su da ovo nije prvi put da se predsednik Srpske napredne stranke dovodi u vezu sa mafijaškim klanovima i njihovim delovanjima, te zahtevaju da podnese ostavku na mesto predsednika države, ili da bude razrešen ove funkcije, kako bi bila omogućena nesmetana istraga njegove uloge u brojnim kriminalnim radnjama.

tačno.net
Autor 23.7.2021. u 09:50