Zoran Živković: “Nekoliko hapšenja nije dovoljno”

tačno.net
Autor 10.2.2013. u 07:55

Bivši premijer Srbije Zoran Živković i osnivač Nove stranke poručio je danas u Kruševcu da Srbija “tapka u mestu”, a da cijeli svijet ide naprijed čak i u uslovima ekonomske krize, prenio je dopisnik agencije Anadolija (AA).

Nekadašnji visoki funkcioner Demokratske stranke (DS) najavio da će se osnivačka konferencija Nove stranke održati 7. aprila, nakon čega će proširiti djelovanje svoje partije.

“Osnovni cilj Nove stranke je da Srbija postane mesto gde ljudi mogu da se zaposle, i to u preduzećima koja nisu državni poluprojekat od izbora do izbora, već u onima koja će dugo trajati”, rekao je Živković.

Živković je, kako prenose lokalni mediji, ocijenio da aktuelna srbijanska vlada u prvih šest mjeseci nije ispunila nijedno predizborno obećanje, posebno kada je riječ o departizaciji i smanjenju administracije.

Živković, koji je funkciju premijera Srbije obavljao nakon atentata na pokojnog premijera Zorana Đinđića, kritizirao je aktuelnu vlast tvrdeći “da nekoliko hapšenja nisu dovoljni rezultati”.

AA

tačno.net
Autor 10.2.2013. u 07:55