Pametno: Oštro osuđujemo svaki oblik nasilja i netolerancije

tačno.net
Autor 10.6.2019. u 12:14

Pametno: Oštro osuđujemo svaki oblik nasilja i netolerancije

 

Odgovornost za ovakve izgrede snose svi oni koji, u političkom i javnom životu, otvoreno zagovaraju netoleranciju i neprihvaćanje drugih i drugačijih. Time šire plasman mržnje i snose odgovornost za ovaj nemili događaj – poručuju iz stranke Pametno.

Stranka Pametno osudila je, reagirajući na incident koji se ovog vikenda dogodio u Supetru, svako nasilje i huliganstvo. Nažalost, ovo je još jedan dokaz kako je spomenuti incident posljedica nefunkcioniranja pravne države – poručuju iz stranke Pametno.

Odgovornost za ovakve izgrede snose svi oni koji, u političkom i javnom životu, otvoreno zagovaraju netoleranciju i neprihvaćanje drugih i drugačijih. Time šire plasman mržnje i snose odgovornost za ovaj nemili događaj. Dok institucije države toleriraju neprovođenje zakona dotle svatko misli da za takve stvari može proći nekažnjeno. Svako nasilje i pozivanje na mržnju treba kazniti.

Također očekujemo i od Torcide da se očituje o ovom incidentu kako bi se razriješile sve nejasnoće imaju li napadači veze s klubom navijača kako se pak moglo čuti u pojedinim medijima.

Hrvatska mora postati moderna i građanska država stoga je krajnje vrijeme da se okrenemo budućnosti, ulažemo u odgoj i obrazovanje naših mladih te svi zajedno napravimo sve kako bismo izgradili jedno moderno i tolerantno društvo, jednakih mogućnosti za sve – zaključili su u stranci Pametno.

tačno.net
Autor 10.6.2019. u 12:14

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija