Konferencija: Otpadne vode i pijaće vode BiH

tačno.net
Autor 11.5.2017. u 10:24

Konferencija: Otpadne vode i pijaće vode BiH

Otpadne vode i pijaće vode Bosne i Hercegovine biće teme “Biznis za Biznis” (B2B)  konferencije koja će biti održana u srijedu, 7.6.2017. godine u Bijeljini u zajedničkoj organizaciji kompanije Resenva Consulting iz Novog Sada i Grada Bijeljine.

Svi učesnici, odnosno brojne inostrane, regionalne i domaće kompanije, institucije i eksperti, imaće jedinstvenu priliku za upoznavanje sa nosiocima 19 potencijalnih projekata ukupne vrijednosti 40 miliona evra iz oblasti pijaćih i otpadnih voda, koji se odnose na planiranje, izgradnje, instalacije, rekonstrukcije, i drugo.

Svaka od sedam lokalnih vlada biće predstavljena od strane jednog zvaničnika lokalne samouprave, predstavnika komunalnog preduzeća kao i PPP – eksperta ovlašćenog za potpisivanje tenderskih i projektnih dokumenata. Ovaj koncept konferencije omogućava da zainteresirane kompanije prilikom direktih susreta ostvare poslovnu saradnju.

U četvrtak, 8.6. 2017. godine organizovan je obilazak prečistača otpadnih voda u Bijeljini u organizaciji gradonačelnika gospodina Mića Mićića za sve učesnike konferencije.

Kompanije će imati i priliku da se predstave u izložbenom prostoru u kome će se održavati neformalni sastanci učesnika, što će biti prilika za upoznavanje sa novim tehnologijama i dobrom praksom u oblasti tretmana voda u zemljama Evropske unije.

tačno.net
Autor 11.5.2017. u 10:24