Demonstracija overclocking moći: ASUS ROG Maximus VI Extreme

tačno.net
Autor 27.6.2013. u 10:26

Demonstracija overclocking moći: ASUS ROG Maximus VI Extreme

ASUS je objavio da je matična ploča Republic of Gamers Maximus VI Extreme, bazirana na Intel Z87 chipsetu ostvarila odličan rezultat uz stopu uspješnosti od 91% na overclocking sajmu održanom tijekom ovogodišnjeg Computexa, čiji su sponzori bili Intel i Corsair. Uz to, ova je ploča postavila osam svjetskih rekorda u performansama na posebnom okupljanju koje je održano u samom Asusu.

U natjecanju s najboljim overclocking matičnim pločama raznih kompanija, Maximus VI Extreme je osvojila deset od jedanaest mjesta (odnosno 91%) na Intel i Corsair Computex OC natjecanjima te su ASUS i Republic of Gamers (ROG) pokazali koliko su posvećeni kvalitetnom overclockingu. Uz pomoć Maximus VI Extreme modela i najbržeg Intel Core i7 procesora, overclocker Mad222 postigao je brzinu blizu 7.1GHz. Uz to, ova ploča je zabilježila rezultat s četiri DDR3 DIMM memorije clockirane na impresivnih 3957MHz, što predstavlja najbrže četiri DIMM DDR3 memorije na bilo kojoj Z87 ploči u tom trenutku.

Također, ostvareno je još šest novih svjetskih rekorda, uključujući PiFast, SuperPi 32M, 3DMark01, 3DMark05, 3DMark06, i AquaMark3. ASUS je pozvao poznate overclockere u svoje sjedište da u suradnji sa sada već legendama overclockinga i članovima ROG tima kome pripadaju Andre Yang, Shamino i TL, postave ove nove rekorde. Među gostima su se našli: Christian Ney, Fredyama, Hazzan, Slamms, Smoke, Sofos1990, i Youngpro.

Maximus VI Extreme

U skladu sa dugom tradicijom postavljanja svjetskih rekorda, Maximus VI Extreme donosi najnoviji ASUS ROG dizajn i komponente najviše kvalitete koje s lakoćom mogu podnijeti čak i najzahtjevniji overclocking i overvolting. Maximus VI Extreme dolazi i s inovativnom interno/eksternom konzolom za overclocking i monitoring nazvanom OC Panel, Extreme Engine Digi+ III digitalnom kontrolom napajanja kao i mPCIe II Combo s ugrađenim 802.11ac Wi-Fi standardom, Bluetooth 4.0 i podrškom za NGFF ultra-tanke SSD-ove koji su sve češće izbor overclockera.

pcchip

tačno.net
Autor 27.6.2013. u 10:26

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija